TaKoRUn syyskokous ja pikkujoulut 2019
24.10 klo 16:00-00:00
Siivikkalassa

Tule viettämään hauska ja hulvaton ruoka-, juoma-, ja ressupainotteinen ilta muiden TaKoRUlaisten seurassa! Kerhon pikkujoulut pidetään Ylöjärven Siivikkalassa saunamökillä sivistyksen ulottumattomissa, jonne kerho järjestää edestakaisen kuljetuksen. Pikkujouluissa tarjoillaan ateria, saunalla makkaraa, sekä lisäksi virvokkeita omakustanne hintaan. Sauna on kuumana ja järvi kylmänä. Saunontaa ja mainiota seuraa on tarjolla pitkin iltaa. Koko komeus on tällä kertaa täysin ilmainen. Kuljetus lähtee 14:40 TTY:n etuparkista ja klo 15:00 Tampere-talolta. Paluukuljetus majalta lähtee klo 00:00 ja siitä on mahdollista irtautua keskustaan jatkoille. Tapahtumaan voi osallistua, jos olet kerhon jäsen tai laitat jäsenhakemuksen ennen tapahtumaa!

Ennen pikkujouluja pidetään kerhon syyskokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Esityslista kerhon nettisivuilla ja virallisilla ilmoitustauluilla.

Sitovat ilmoittautumiset 22.10. mennessä
Email address *
Nimi *
Puhelinnumero *
Syötkö? *
Ruokatiedot
Allergia, jos vastasit edelliseen, että olet allergikko
Kolme parasta täytettä pitsassa?
Tuletko: *
Jos tulet omalla autolla ja saavut paikalle ennen klo 16:00, niin kuinka monta kyytiläistä olet valmis ottamaan kyytiisi (polttoainekustannuksesi kustannetaan kerhon taksalla, jos sinulla on kyytiläisiä)
Jos tulet omalla autolla ja poistut vasta klo 22:00 jälkeen, niin kuinka monta kyytiläistä olet valmis kuljettamaan keskustaan ja Hervantaan? (polttoainekustannuksesi kustannetaan kerhon taksalla, jos sinulla on kyytiläisiä)
Muuta?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy