Nefan jäsenlomake
Nefan jäsenenä tuet ainejärjestön toimintaa ja sinua pidetään ajantasalla järjestön toiminnasta Nefan Facebook-ryhmän, -sivun sekä sähköpostilistan välityksellä. Voit ottaa yhteyttä kaikissa jäsenyyteen tai rekistereihin liittyvissä asioissa kulloiseenkin Nefan varapuheenjohtajaan tai taloudenhoitajaan laittamalla sähköpostia. Yhteystiedot löytyvät Nefan verkkosivuilta http://nefa-jkl.org/

Aktiivijäsenrekisteri ja Alumnijäsenrekisteri:

Nefalla on kaksi jäsenrekisteriä, aktiivijäsenrekisteri ja alumnijäsenrekisteri. Aktiivijäsenrekisteri on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka opiskelevat aktiivisesti ja ovat mukana Nefan tarjoamassa toiminnassa. Kun opiskelija valmistuu, voi hän pysyä Nefan jäsenenä liittymällä alumnijäsenrekisteriin. Tällöin alumni voi varmistua siitä, että hänet pidetään ajantasalla Nefan toiminnasta valmistumisenkin jälkeen. Voit kuulua vain yhteen jäsenrekisteriin kerrallaan!

Jäseneksi liittyminen:

Nefan aktiivijäseneksi liitytään täyttämällä jäsentietolomake ja maksamalla jäsenmaksu. Jäsenyys maksaa 8 euroa ja se maksetaan Nefan tilille FI69 4762 0010 0771 13. Jäsenyys aktivoituu kun jäsenmaksu on suoritettu.

Nefan alumnijäseneksi liitytään täyttämällä jäsentietolomake uudestaan. Alumnijäsenyys on ilmainen. Tietosi poistetaan automaattisesti aktiivijäsenrekisteristä.

Jäsenyyden uusiminen:

Aktiivijäsenyys tai alumnijäsenyys tulee uusia jäsenyyden viidennen vuoden marraskuun loppuun mennessä. Jos aktiivijäsenyyttä tai alumnijäsenyyttä ei uusita, henkilön jäsenyys lakkaa ja hänen tietonsa poistetaan rekistereistä. Jäsenyyden voi uusia täyttämällä jäsentietolomakkeen. Jäsenyyden uusiminen on ilmaista ja siitä muistutetaan sähköpostitse.

Tietoa jäsenrekistereistä:

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen hallituksen on pidettävä sen jäsenistä rekisteriä.
Nefan hallitus on sitoutunut käyttämään ja säilyttämään sen jäsenrekistereitä Euroopan yleistä tietosuoja-asetusta noudattaen.

Haluan...
Etunimet *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Kotipaikkakunta *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Saako sinusta tapahtumissa otettuja kuvia julkaista netissä? (Instagram, Facebook, Nefan nettisivut)
Liittymällä hyväksyn yhdistyksen säännöt *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service