Inscripció a la 1a sessió de "Fet al Bages: visites a productors i elaboradors de la comarca"
Dia: Dimecres, 25 d'abril
Hora: 9.30 h a 11 h
Lloc: Mas Urpina (Ampans), Sant Salvador de Guardiola (veure mapa: https://goo.gl/maps/BvPuUUTMNyF2)

---

DESCRIPCIÓ:
En aquesta primera sessió us explicarem:
- els beneficis que reporten les visites als productors i empreses que obren les portes; al territori , al sector turístic i al consumidor.
- com les tendències turístiques actuals són, clarament, una oportunitat per aquelles empreses i productors que opten per aquesta línia de màrqueting.
- com les visites a empreses, són la manera més genuïna de mostrar una destinació turística i donar a conèixer la seva realitat, el seu teixit productiu i els productes més singulars.

EL PROGRAMA "FET AL BAGES":
FET AL BAGES és una iniciativa del Rebost del Bages que pretén impulsar la creació d’experiències gastronòmiques a traves de les visites a explotacions agrícoles i ramaderes, així com a obradors de productes agroalimentaris. L’objectiu és consolidar un calendari regular anual de visites fixes a productors o elaboradors.

En aquest 1er any es preveu realitzar una sèrie de tallers i assessoraments a les empreses que vulguin adherir-se per tal d’ajudar-les en tot allò que faci falta perquè puguin oferir una experiència turística al visitant i acabar l’any amb un mínim d’empreses visitables que ens permeti editar un fulletó i integrar la seva oferta als gairebé 80 Punts d’Informació Turística de la comarca.

El programa de “Fet al Bages” es coordinarà amb el Benvingut a Pagès d’enguany a fi d’aprofitar les sinèrgies d’ambdós programes.
Cognoms: *
Nom: *
Empresa (nom comercial): *
Producte principal: *
Breu descripció de la vostra empresa/activitat: *
Expliqueu què feu i com ho feu. Per què és interessant que us vinguin a visitar i què podeu oferir al visitant. Quina és la vostra proposta de valor? (amb 5 línies o 500 caràcters ja en tenim prou!)
Municipi *
Correu electrònic: *
Telèfon: *
Comentari o observació:
Feu-nos arribar algun comentari o observació que ens vulgueu fer relacionat amb la iniciativa "Fet al Bages"
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy