LAKE BIKERS ON TOUR
1ste weekend van het seizoen
Van 26/06 tot 28/06/2020
Terug van weggeweest, vorig jaar zijn we ook daar geweest en het was er prachtig, we hebben daar een gids dat een goede vriend is en die kent de streek uit zijn broekzak, volgens hem hadden wij nog niet eens een klein beetje het beste gezien.
Ik heb een hotel geboekt voor 10 personen, ik kan nu nog meer boeken maar dan moet het snel zijn.
De prijs is 90 euro/persoon voor 2 nachten inclusief ontbijt . Avond en middag eten word op de dag zelf bepaald wat je eet en wat het je kost. De plaats waar we nu naartoe gaan is Lemberg, we verblijven er in Gasthaus Neupert, volgens Bram word er in Lemberg ook jaarlijks de grote mountainbike race marathon Wasgaubike gereden, zodus we zitten daar op een paradijs. hier is de link naar het hotel; https://www.landgasthausneupert.de/


2de weekend is het officiele clubweekend
11/09/2020 - 14/09/2019
Dit jaar willen we eens iets anders dan wat we andere jaren doen, we huren 2 huisjes af , in elk huisje kan 5 personen overnachten, alle jaren zijn we rond de 8 personen, zijn er meer dan 10 dan moeten we nog een huisje bij huren, daarom vraag ik om snel te beslissen.1 X per jaar gaan we met onze ganse club alle jaren op MTB-Club weekend, in 2019 zal deze doorgaan vanaf vrijdag 11 september tot en met maandag 14 september , we hebben eens gekozen om nu eens naar Durbuy te gaan.
Verblijf is in het vakantiepark Sunclass Durbuy ( https://www.sunclassdurbuy.com/nl/ ) de vakantiewoning biedt alle luxe, meer info over deze woning vind je op :
http://www.debosdriehoek.be/?fbclid=IwAR2-GrT09SNWNkFUgWMYE1LbV8t3bK-73qQZRU_cNgUAhtJGZhmlv01FkMY

De prijs is 160 euro per deelnemer, in de prijs is inbegrepen, overnachting, ontbijt en avondmaal


Inschrijven/betalen via:
Lake Bikers
BE07 9731 8583 5866
BIC:ARSPBE23
Mededeling: evenement + naam
Naam + voornaam *
26 juni mee naar Lemberg *
11 september mee naar Durbuy
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy