Jo il·lustro la ciència: trobada-vermut d'il·lustradors científics i investigadors a l'ICMAB
Ets un investigador i busques il·lustradors i dissenyadors perquè el teu article surti en una portada d'una revista científica?
Ets un il·lustrador o dissenyador, t'agrada il·lustrar la ciència, i t'agradaria col·laborar amb investigadors?

Doncs vine a la PRIMERA TROBADA D'IL·LUSTRADORS CIENTÍFICS I INVESTIGADORS: per primer cop l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB) (http://icmab.es/) serà la seu d'aquesta jornada per apropar investigadors i il·lustradors científics.

La trobada s'emmarca dins del programa d'activitats "JO IL·LUSTRO LA CIÈNCIA" (http://yoilustrolaciencia.blogspot.com.es/), dins el projecte IL·LUSTRACIÈNCIA, organitzat per l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i dins de les activitats de la SETMANA DE LA CIÈNCIA, de l'ICMAB-CSIC; ambdues iniciatives finançades per la Fundación Española para la Ciencia y Tecnología (FECYT) a través de la seva convocatòria d'ajudes per el foment de la cultura científica i la innovació

A més a més, l'ICMAB acollirà durant els dies previs i posteriors a la TROBADA, l'exposició de l'Il·lustrador Científic Roc Olivé, que també participarà a la jornada amb una ponència inaugural.

Abans de la ponència, tindrem a Miquel Baidal, d'Il·lustraciència, presentant-nos el cicle d'activitats de "Jo il·lustro la ciència", i després els il·lustradors/dissenyadors que ho desitgin, presentarant els seus treballs. Finalment, tindrem una sessió de vermut + networking.

La PRIMERA TROBADA D'IL·LUSTRADORS CIENTÍFICS I INVESTIGADORS tindrà lloc el dimecres 29 de novembre, de 11 a 13 h del matí.

Si vols participar a la trobada, omple el següent formulari abans del 12 de novembre! Els primers 15 investigadors que s'inscriguin podran presentar el seu treball en públic!

L'assistència és gratuïta, i si no has tingut temps de registrar-te, pots venir igualment, tot i que no assegurem que puguis presentar el teu treball.

Programa:
11 h: Presentació JO IL·LUSTRO LA CIÈNCIA - Amb Miquel Baidal (IL·LUSTRACIÈNCIA)
11:10 h: La il·lustració científica - Amb Roc Olivé. Presenta: Alejandro Santos.
12 h: Presentacions curtes dels il·lustradors/dissenyadors presents (3-4 min per presentació)
13 h: Vermut + Networking entre il·lustradors/dissenyadors i investigadors
14 h: Clausura

Dades de la TROBADA:
Dia: dimecres 29 de novembre
Hora: de 11 a 14 h
Lloc: Sala d'actes Carles Miravitlles, Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), Campus de la UAB, 08193 Bellaterra (Barcelona)
Com arribar-hi en transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (Universitat Autònoma) (S6, S2); Renfe, (Cerdanyola Universitat) (R7, R8)

Per qualsevol dubte, o informació, contacteu: Anna May (amay@icmab.es)

Us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer automatitzat, que té com a finalitat facilitarl a informació per via telemàtica de les accions que es realitzen. Tot complint amb la Ley Orgánica 15/99 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i del Reglament que la desenvolupa aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.

Il·lustrador/dissenyador o investigador? *
Nom i cognoms *
Email *
Telèfon de contacte *
Breu descripció de la teva feina/recerca
Twitter
Pàgina web/Blog
Si vols penja un arxiu en pdf del treu treball (max: 10 MB)
Si ets Il·lustrador/dissenyador: voldràs presentar el teu treball a la trobada?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service