Ομάδα Εξωτερικών Συνεργατών SAFIA 2018-2019
Η Student Association For International Affairs (SAFIA) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το σχηματισμό της νέας ομάδας Εξωτερικών Συνεργατών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Αν είστε από 18 έως 28 ετών, σας προσκαλούμε να αναπτύξετε τις οργανωτικές, ηγετικές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

Ο τομέας των Εξωτερικών Συνεργατών θα προσφέρει επικουρικά στο έργο του Διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης, σε νευραλγικούς τομείς.

Για το νέο ακαδημαϊκό έτος, το αποτέλεσμα της πλήρους αναδιοργάνωσης του συγκεκριμένου τομέα οδήγησε στην κατάτμησή του σε πέντε τμήματα, τα οποία και σας καλούμε να μελετήσετε αναλυτικά στο παρακάτω link: http://safia.gr/partners

Ως ενδιαφερόμενοι, σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε τη συγκεκριμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Καλείσθε να επιλέξετε από έναν έως και τρεις τομείς, ωστόσο σας ενθαρρύνουμε, σε περίπτωση πολλαπλής επιλογής, οι επιλογές σας να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο προτίμησης. Σε περίπτωση μικρής απόκλισης (π.χ. ενδιαφέρεστε για δύο ομάδες αλλά θέτετε ως πρώτη προτίμηση τη μία από τις δύο), παρακαλούμε να το εκφράσετε εντός του motivational letter σας.

Αφού λάβουμε την αίτηση σας, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail για την πορεία της. Ενδέχεται να κριθεί απαραίτητη η παρουσία σας στο γραφείο της SAFIA (Αιόλου 42-44) για προφορική συνέντευξη, σε ημερομηνία και ώρα όπου θα είστε διαθέσιμοι.

Σε περίπτωση επιλογής σας, το τελευταίο βήμα για την ένταξή σας στην ομάδα των Εξωτερικών Συνεργατών και την απόκτηση της ιδιότητας μέλους της SAFIA θα είναι η κατάθεση του ποσού των 15€ ή αν επιλέξετε το ενιαίο πακέτο, του ποσού των 35€. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πακέτα συνδρομής στο http://safia.gr/subscriptions/. Στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, οι Εξωτερικοί Συνεργάτες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο infosafia@gmail.com.

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου *
Επώνυμο *
Όνομα *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Φορέας Σπουδών *
Τμήμα Φοίτησης *
Έτος Φοίτησης *
Ομάδες Εξωτερικών Συνεργατών (έως και 3 επιλογές) *
Required
Motivation Letter *
Γράψε 200-250 λέξεις για τις παραπάνω επιλογές σου.
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα *
(Μορφή Αρχείου PDF ή Word)
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service