Szavazás a Kner Nyomda Sporthorgász Egyesülete 2023. évi nagyhalfogóversenyének tervezendő helyszínéről
Kérjük az egyesületünk azon tagjait, akik valószínűleg részt kívánnak venni a 2023. évi nagyhalfogó versenyünkön az alábbi 3 lehetséges helyszín közül jelöljék meg, melyik helyszint javasolják a verseny megrendezéséhez. A jelenlegi inflációs helyzetben valószínűleg a jövő évi napidíjak is jelentősebben emelkedni fognak. Így az egyesület költségvetéséből ingyenesen biztosított részvételi díj mellet a részt vevő horgászoknak is előre láthatólag 2000 Ft önrészt kell vállalniuk. Ez alól kivételt képez a Fás- tó, mivel oda a többségnek eleve van érvényes területi engedélye.

Szavazni a horgász nevének vagy Horgászkártya számának megadásával, és a 3 lehetséges helyszín melletti rubrikába beírt sorszámmal lehet. Illetve jelöljék be, hogy a 2000 Ft-os önrész megfizetését tudják-e vállalni. A szombat reggeltől vasárnap délig tartandó versenyhez az egyesületünk továbbra is 2-szeri térítés mentes ebédet fog biztosítani. Ha valamelyik helyszínt egyáltalán nem támogatná a horgász, akkor annak sorába ne írjanak be sorszámot. 1-es sorszámmal jelölje a számára legszimpatikusabb helyszínt, majd sorrendben a még támogatott helyszíneket.

A verseny 2023. június 3-4, vagy június 10-11-re szeretnénk meghirdetni, de ez függ a helyszínt biztosító partnertől is.

Kérjük, hogy egy horgásztárs csak egyszeri alkalommal adja le a szavazatát. Szavazás végső dátuma: 2023. január 15.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Szavazó horgász neve, vagy horgászkártya száma *
Preferált helyszín
1 (legszimpatikusabb)
2
3 (legkevésbé szimpatikus)
Csaba-tó, Békéscsaba
Fás-tó, Békéscsaba
Munkácsy-tó, Gyula
Clear selection
A Csaba-tó esetén 2000 Ft önrészt vállalna-e?
A Munkácsy-tó esetén 2000 Ft önrészt vállalna-e?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy