CIATE 2018, curs d'iniciació a tècnic esportiu.
Obertes les inscripcions pel V Curs CIATE, Curs d’Iniciació a Tècnic/a Esportiva, reconegut per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. El curs es realitzarà del 25 al 30 de juny, matí i tarda. Aquest curs dona als joves d’eines en l’àmbit de la dinamització esportiva i de lleure buscant una correspondència directa entre la teoria i la seva aplicació pràctica.

Els continguts que es desenvoluparan , entre d’altres, promoure l’esport entre els infants i joves, alimentació saludable, saber gestionar els conflictes i dominar la metodologia per treballar l’esport des d’una dimensió educativa. També es vol donar als participants del curs la possibilitat de crear un vincle amb el món esportiu i de lleure que els pugui donar alternatives futures tant en el seu espai d’oci com en l’àmbit laboral. El curs es desenvoluparà en el marc de la col·laboració amb la Fundació Esport i Educació, i serà organitzat per l’Associació La Rotllana.

Aquest formulari és la “preinscripció” al curs CIATE, ja que hi ha places limitades.
Un cop finalitzat el termini, a partir del 2 de juny, des de l’organització es contactarà amb les persones seleccionades perquè puguin formalitzar la seva inscripció i realitzar el pagament de 40 EUROS. Per a més informació ciate2018@rotllana.cat. INSCRIPCIONS FINS EL 31 DE MAIG
CURS CIATE 2018
Cognom 1 *
Cognom 2 *
Nom *
DNI/NIE *
SEXE *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Edat durant la realització del curs *
Correu elèctronic *
Adreça *
Codi Postal *
Municipi *
Número de telèfon fitxa *
Número de telèfon mòbil *
Nivell d'estudis *
Centre educatiu en que estudies actualment *
Per quina raó vols realitzar el curs CIATE? *
Quins esports pràctiques, o has practicat ? *
Participes en alguna associació o entitat esportiva? *
Comentarios
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy