AEGEE Novi Sad - Alumni
Dragi naši bivši članovi!

Predsedništvo AEGEE-Novog Sada za period 2015/2016 odlučilo je da na web-stranicu naše organizacije doda i odeljak posvećen vama, koji ste u nekom periodu bili aktivni u našoj anteni.

Ovo vidimo kao lep način da sačuvamo uspomenu na ljude koji su zaslužni što naša antena i dalje postoji i da podsetimo nove generacije na tradiciju koja je skupljena u 20 godina koliko postojimo, kao jedna od najstarijih studentskih organizacija u Novom Sadu.

Molimo Vas da nam pomognete da obogatimo sadržaj ovog dela, tako što ćete popuniti ovaj kratak upitnik i uskoro se naći na našoj stranici: www.aegeens.org.rs

Hvala Vam! :)

Važno: Informacije iz ovog upitnika će biti objavljene na našem sajtu u sekciji: http://www.aegeens.org.rs/alumni/
Ukoliko smo Vas kontaktirali, a ne želite da informacije o Vama objavimo na sajtu, molimo Vas da nam date tu informaciju putem našeg zvaničnog e-maila.
Ime i prezime *
Your answer
Periodi u kojima ste bili aktivni u AEGEE-Novi Sad i funkcija koju ste obavljali (ukoliko ste bili član Predsedništva) *
Your answer
Šta ste studirali/šta studirate? *
Your answer
Čime se bavite danas?
Your answer
Podelite sa nama neko iskustvo koje vam je ostalo posebno drago iz perioda članstva u AEGEE-u :) *
Your answer
Imate li neku poruku za nove članove? *
Your answer
Dodatni komentar
Your answer
Molimo Vas da podelite sa nama ukoliko imate kontakte nekih starih članova, kako bismo mogli da ih kontaktiramo zbog popunjavanja ovog upitnika :)
Your answer
[VAŽNO] Molimo Vas da nam na: aegeens@gmail.com pošaljete Vašu sliku, kako bismo je objavili na sajtu pored ostalih informacija.
Hvala Vam za odvojeno vreme! Nadamo se skorom druženju sa Vama :)
Vaš AEGEE-Novi Sad, Odbor 2015-16
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.