Prijava na 10. Dijaško nacionalno konferenco
Pozdravljen/a!

Dijaška organizacija Slovenije organizira 10. Dijaško nacionalno konferenco "Mladi in svet", ki bo potekala med 6. in 8. aprilom 2018, v prostorih Študentskega Kampusa (Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana).

Že podnaslov konference sporoča, da smo mladi v naših življenjih vedno bolj povezani s svetom. Vendar veliko mladih še ne pozna različnih možnosti povezovanja, prednosti in slabosti le tega in institucij, ki jim to omogočajo. Participacija je med prioritetami mladih uvrščena zelo nizko. Kot Dijaška organizacija Slovenije, ki se zavzema za boljše pogoje vseh dijakov verjamemo, da je dijakom potrebno približati pomembnosti participacije. Predstaviti vam želimo različne oblike participacije, osnove kritičnega presojanja in iskanja pomembnih informacij.

Na konferenci vam bomo ponudili različna predavanja in delavnice, na katerih boste lahko izrazili svoje mnenje, navezali stik z odločevalci, spoznali njihovo delo, jim postavljali vprašanja ter prisluhnili različnim predavanjem in delavnicam o različnih pomembnih temah dijaškega življenja.

Prijavi se s spodnjo prijavnico, nato pa moraš za zagotovitev svoje prijave plačati še akontacijo 10 EUR, da si zagotoviš mesto na konferenci.

Konferenca se prične v petek, 6. 4. dopoldne, za izostanek v šoli bomo poskrbeli z opravičilom.

Email address *
Ime priimek *
Your answer
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefonska številka *
Your answer
Naslov stalnega prebivališča in pošta *
Your answer
Letnik šolanja *
Katero šolo obiskuješ *
Your answer
Ali boš koristil organiziran prevoz na konferenco (Maribor - Celje - Ljubljana) *
Če boš koristil organiziran prevoz, kje boš vstopil?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dijaška organizacija Slovenije. Report Abuse - Terms of Service