Nyári táborok 2021 - JELENTKEZÉS a "valódi élményekre"!
Kedves Velünk Táborozni Vágyó!

Örülünk, hogy érdeklődsz nyári napközis táboraink iránt!

Alább olvashatod a leírást, és néhány információra még tőled is (illetve gondviselődtől) szükségünk van, hogy az egyes táborokat a lehető leginkább a résztvevőkre alakíthassuk. Ezért kérjük, hogy töltsétek ki az alábbi kérdőívet!

De még mielőtt nekifognátok, adjátok meg kérlek a kapcsolattartási e-mail címet, amelyre a kitöltés után a rendszer kiküldheti az általad megadott információkat, hogy nektek is meglegyen:
Email *
TÁBORAINK 2021-BEN, a IX. KERÜLETBEN
A nyár a lehetőségek és az újdonságok évszaka, a kalandozások ideje. Új koncertfellépők, friss úti célok, fesztiválok, programok. Legalábbis ilyen volt, egészen tavalyig. A világjárvány az online térbe szorított minden találkozást, tanulást, közösségiséget, sőt, a színházat is - minden élményt.

A MáSzínház táboraiban idén szeretnénk, ha biztonságosan, de közösen, élőben, valódi élményeket szerezhetnének együtt ép értelmű és értelmi fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok és felnőttek. 5 napos, napközis táborainkban ehhez minden adott lesz, hiszen lesz tánc, színjátszás, képzőművészet, de még cirkusz is. A Bakáts tér 3. / Ráday utca 50-ben megvalósuló műhelyekben az alkotó-szakmai munka és a rengeteg játék és nevetés mellett a világ sokszínűsége is közelebb kerül a résztvevőkhöz.

A táborok 5 napon át, minden nap 9.00-16.00-ig tartanak. A nap folyamán három étkezést biztosítunk reggel, délben (meleg ebéd), és uzsonnaidőben. Délelőttönként folyik a tematikának megfelelő szakmai munka, alkotás; délutánonként pedig változatos, közös kikapcsolódásokban veszünk részt!

A táborok díja, valamint a részvételi díj befizetése egységes:
- a jelentkezési lap kitöltését követően, május 31-ig kérünk befizetni 10.000 Ft-t előleget, táborozónként - ez fedezi a megrendelt meleg ebédet, későbbi lemondás esetén;
- a második részletet június 15-ig kérjük befizetni. Ez egy jelentkező esetén további 25.000 Ft (teljes díj: 35.000 Ft), testvérek esetén 18-18.000 Ft (teljes díj: 28.000 Ft/fő), három testvér esetén 11-11-11.000 Ft (teljes díj: 21.000 Ft/fő).

AKIK MÁJUS 31 UTÁN JELENTKEZNEK, TŐLÜK A TELJES TÁBORKÖLTSÉGET KÉRJÜK BEFIZETNI JÚNIUS 15-IG!

A napi 7.000 Ft tartalmazza a tanárok és a segítő bérét, továbbá a helyszín, illetve az étkezés és szabadidős programok költségeit.

A befizetést kérjük utalás formájában teljesítsd. Ehhez az adatok:

NÉV: AppArt Egyesület
BANK: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
SZÁMLASZÁM: 16200106-11570882
ÖSSZEG: 10.000 Ft
KÖZLEMÉNY: Táborozó neve - Tábor neve
ELEGY UV Inkluzív Színjátszó Tábor - 2021. június 28. - július 2.
8-14 éves, értelmi fogyatékos és tipikus fejlődésű gyerekeknek.

Ha azt mondom, játsszunk, te mit mondasz?

A kedvenc mesédet? Szuperhősöst? Pocahontast? Versenyautóst? Kalandosat? Detektívest? Veszélyeset? Vicceset? Építőt? Rombolót?

Mi azt mondjuk, hajrá! Gyere velünk június 28 és július 2 között, és minden nap együtt felépítjük azt a világot, amit elképzelünk, és aminek Te leszel a hőse!

Átváltozhatsz bármivé, amivé csak szeretnél! Magunk mögött hagyjuk az unalmas hétköznapokat! Használjuk különleges képességeinket, legyünk mi a Jók (vagy a Rosszak?), és mentsük meg a Világot! Nyerjük el a legszebb királylány vagy legkisebb királyfi kezét, nyerjük meg a szuperkupát, oldjuk meg a rejtélyeket, győzzük le a gonoszokat! És vigyük haza a legnagyobb kincset, az együttjátszás élményét!

Ha szívesen részt vennél ebben a közös kalandban, alkotásban, játékban, akkor várunk az ELEGY UV táborában!

TÁBORVEZETŐK: Bakonyvári L. Ágnes, Tokody Mariann, Sziráki Eszter

ÖSSZMŰVÉSZETI Tábor - 2021. július 5-9.
15 éven felüli, fogyatékos résztvevőknek.

Az összművészeti táborba olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik kíváncsiak arra, hogyan és milyen formában fonódhatnak össze az olyan művészeti tágak, mint a képzőművészet, a költészet, a táncművészet, a színház és a zene. Az együtt töltött napokban dolgozni fogunk ritmusokkal, ritmushangszerekkel. Kísérletezünk majd különböző technikákkal, ezáltal megtapasztalhatjuk a közös alkotás élményét. Megismerkedünk más népek kultúrájával, mozgásformájával, zenéjével. A drámajátékok mellett kipróbálunk egy-két alap improvizációs technikát.

A művészet általi önkifejezés segít az önbizalmunk növelésében, fejleszti a képességeinket és úgy tehetünk szert új ismeretekre, hogy játék közben valójában fel sem tűnik, hogy tanultunk valamit magunkról, vagy a minket körülvevő világról. Hívószavaink: szó, hangulat, szín, illat, évszak, ritmus, mozdulat, játék, dallam.

Amennyiben egy tábor belül szívesen festenél, táncolnál, zenélnél, improvizálnál és játszanál, akkor jó helyen jársz, várunk szeretettel!

TÁBORVEZETŐK: Szalóki Emi, Tokody Mariann, Jankovics Julcsi és Ménesi Heléna
MICIRKUSZ Tábor - 2021. július 12-16.
15 éven felüli, fogyatékos és tipikus fejlődésű résztvevőknek.

Cirkusz: varázslat, az emberi teljesítőképesség határát súroló fizikai és szellemi erő, megmagyarázhatatlan ügyesség. Elérhetetlennek ható képességek az átlagember számára. Vajon mennyire az az egy értelmi fogyatékossággal élő, esetleg mozgásában is korlátozott fiatal ember számára? Mi azt mondjuk: semennyire!

Ez a szociális cirkusz megközelítésének az alapja. Nem abból indul ki, hogy mit nem tudsz megcsinálni, hanem arra kíváncsi, hogy miben vagy jó. A résztvevők megélhetik, hogy mi mindenre képesek, és ezt meg is mutathatják másoknak, amelynek következtében nő az önbizalmuk és javul az önértékelésük.

A MiCirkusz Tábor során a résztvevők, legyenek ők értelmi fogyatékossággal élő vagy tipikus fejlődésű fiatalok, biztonságos keretek között, a táborvezetők által kontrollált módon, egymással együttműködve, egymásra figyelve, védett közegben ismerkednek meg különböző zsonglőr, balansz és partnerakrobatikai elemekkel, játékokkal.

A programtartók által a fókuszba helyezett területen apró lépésekkel haladnak a csoport tagjai a könnyen elsajátítható mozdulatoktól, technikáktól a komplexebb, több figyelmet és nagyobb fokú koordinációt igénylő gyakorlatokig. Az elsajátításra kínált technikák lépcsőzetes nehezedése, az egyes szakaszok lehetőséget adnak az egyéni siker megélésére, a páros, illetve csoportos trükkök pedig katartikus közösségi élményeket eredményezhetnek. A programban váltakoznak egymással a nagy aktivitást kívánó, dinamikusabb, és az elmélyülést, aktív figyelmet és gyakorlást igénylő lassabb, illetve a feszesebb és a lazább részek, hogy minden résztvevő találhasson magának élvezhető játékokat, és ilyen módon is sikerélményben legyen része.

A tábor kiemelt célja a szórakozás mellett a mozgáskoordináció és az erőnlét fejlesztése, valamint a fizikai kontaktus és a másikra való támaszkodás (konkrét és átvitt értelemben egyaránt) komfortérzetének növelése.

TÁBORVEZETŐK: Márton Gábor Csaba, Szabó Mátyás Péter
MOZGÁS ÉS TÁNC Tábor - 2021. július 19-23.
15 éven felüli, fogyatékos résztvevőknek.

Intenzív, közösségi, kreatív, lendületes, koncentrált, játékos - ezek a hívószavak keltik életre idei mozgásos-táncos táborunkat, ahová várjuk azokat, akik vágynak az önfeledt és intenzív mozgás élményére. Tágítsuk ki együtt fizikai komfortzónánkat,
alkossunk és játsszunk együtt 5 napon keresztül, ismerjünk meg több táncműfajt és magunkat is a saját mozgásunkban!

Mi vár rád?

Táborunkban találkozhatsz a fizikai színház és színházi táncok műfajaival (pl. musical tánc, néptánc, modern), hiphoppal, valamint egyéb közösségi táncokkal, mint a skót polka, belga tánc, a Lolipop és társaik. Minden nap közös tornával indítjuk a napot és ügyelünk arra, hogy megfelelő mennyiségű nyújtással is folyamatosan balzsamozzuk az izmainkat. Tanulunk közös
koreográfiát az adott műfajokban, valamint egy-egy szórakoztató zumba órát is becsempészünk majd a hét folyamán. Természetesen az intenzív mozgás kifáraszt, így rengeteg játékkal, közösségi élménnyel is készülünk, hisz táborunk elsődleges célja a mozgás öröme mellett, hogy jókedvűen eltölthessünk egy hetet együtt és fantasztikusan szórakozzunk! Nem kell
tartanod attól, hogy nem bírod, vagy nem tudsz eleget, hogy eljöhess, mindenkit a saját képességéhez mérten fejlesztünk, ez a tábor Rólad is fog szólni!

Várunk sok szeretettel, programmal, élménnyel és energiával!

TÁBORVEZETŐK: Bakonyvári Krisztina, Huszár Kati, Telek Flóra
És a biztonság?
Táborozó neve: *
Életkora: *
TAJ száma: *
Kapcsolattartó gondviselő neve: *
Kapcsolattartó gondviselő telefonszáma: *
A táborozó értelmi fogyatékosságban érintett? *
Melyik táborban vesz részt a táborozó? *
Required
Mindegyik táborunk egy komplex folyamat, amelyben szakmai programok és szabadidős tevékenységek váltják egymást. A táborozó minden nap velünk tud tartani? *
Kérjük, amennyiben van olyan dátum, amikor a táborozó valamilyen oknál fogva előre láthatóan nem tud részt venni a 9.00-16.00-ig tartó programokban, jelezze az "Egyéb" szekcióban.
Szükségetek van-e arra, hogy a táborozó már korábban is csatlakozhasson adott napokon? *
Amennyiben a gondviselő munkája miatt nem megoldható számotokra egy vagy több napon, hogy a 9.00 órási kezdésre érkezzetek, biztosítani fogunk 7.30-tól megőrzést.
Required
A táborozó biztonságosan tud úszni? *
Engedélyezi-e a gondviselő, hogy a táborozó felügyelet mellett strandoljon? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy