Formular de inscriere "Analiza Polarității în Homeopatie"
Rezumat

Copiii reacționează în mod normal foarte bine la tratamentul homeopatic. Dar, în funcție de vârsta lor și de capacitatea părinților de a face observații exacte, adesea primim doar câteva simptome pentru determinarea unui remediu homeopat. Analiza polarității (AP) este o nouă metodă precisă și reproductibilă, care ne permite să găsim cel mai potrivit remediu, chiar dacă există puține simptome. Se bazează pe clasificarea simptomelor polare din Boenninghausens Therapeutic Pocketbook din 1846. AP a fost elaborată pentru studiul elvețian dublu-orb pentru ADHD, un studiu riguros care a dovedit un efect semnificativ al homeopatiei în comparație cu placebo. Astăzi aplicăm metoda cu succes în multe situații acute și cronice, la copii și adulți, precum și la pacienți cu multimorbiditate.

Programul de predare

În acest seminar prezentăm cele patru module de bază ale Programului de predare AP.

Modulul 1 introduce metoda și aplicația ei în bolile acute.

În modulul 2, participanții învață să trateze cazurile cronice cu AP până la punctul care le permite să utilizeze metoda în propria lor practică.

Modulul 3 se ocupă de manevrarea corectă a listelor de verificare și a chestionarelor și expune capcanele care pot apărea.

Modulul 4 prezintă evoluția care a condus la dezvoltarea analizei polarității și a compară diferitele metode homeopatice.

Fiecare modul constă într-o prezentare power point și un script care rezumă principalele puncte și conține exerciții de caz.

Cu câteva zile înainte de seminar, participanții sunt încurajați să descarce o versiune gratuită de testare a software-ului de analiză a polarității (http://polarity-analysis.com) pentru a aplica AP la exercițiile din timpul seminarului.

Dată: 1-2 iunie 2018
Program: 9am – 5pm
Locație: Patriarhia Română, București, Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 25, Sala va fi anunțată ulterior.
Preț seminar: 200 euro
Masa de pranz nu este inclusă în preț.
Seminarul beneficiază de traducere simultană în limba română.

Date de identificare
Nume și prenume: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Telefon: *
Your answer
Localitatea *
Your answer
Ocupația/Specialitatea: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms