GNH "Szervezeti Boldogság" 2020 kérdőív
Tisztelt Válaszadók!
A Pannon Egyetem GTK "GNH - Szervezeti Boldogság Kutatócsoportja" vizsgálatot indít, melynek célja a Bhutáni Királyság által évek óta alkalmazott GNH (Gross National Happiness) index hazai adaptációja szervezeti környezetben.
Az alábbi kérdőív a munkavállalói oldal gondolkodását, érzéseit, véleményét kutatja, mely a bhutániak által használt formula online verziója, magyar nyelvre lefordítva.
Előfordulhat, hogy nálunk kevésbé jellemző kategóriákkal, megfogalmazással találkozik, ez a szakmai hűség megőrzése miatt szükséges. Kérjük, minden kérdésre válaszoljon.
A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, az adatok csak összesítve, a kutatás értékelésének szempontjai alapján kerülnek megjelenítésre.
Hálásan köszönjük, hogy időt és figyelmet szán a válaszadásra, mely feltétele a kutatás sikerének. Amennyiben az eredmények érdeklik, szívesen küldünk összefoglaló tanulmányt a kutatás lezárását követően.
Még egyszer köszönjük segítségét!
A kutató csapat
Beleegyező nyilatkozat___Tájékoztattak a kutatás céljáról és folyamatáról, és tudomásul veszem, hogy a részvételért nem jár sem pénzbeli, sem egyéb formájú juttatás. Megértettem, hogy az adatok név nélkül kerülnek feldolgozásra és adataimat a kutatásban résztvevők harmadik személynek nem adják át. A kutatás adatkezelési eljárása teljes mértékben megfelel a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény előírásainak. Alább a megfelelő válaszra kattintással igazolom beleegyezésemet, hogy részt vegyek a kutatásban. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy