SOMMARTEATERN 2019
Detta är ett anmälningsformulär för att anmäla sig till att medverka i sommarens produktioner. Informationsbrevet om vad sommaren går ut på, tider, scheman med mera finns på medlemsinfo-fliken på vår hemsida
Email address *
Vad anmäler man sig till?
Sommarteatern bedriver under terminerna barn och ungdomsverksamhet i form av grupper genom medborgarskolan. Där får barn och ungdomar möjlighet att utvecklas och spela teater på den nivå de själva vill och där alla får möjlighet att synas och höras ungefär lika mycket. Detta följer med in på sommaren i vår “lilla föreställning” där de medverkande får testa att stå på en större scen och arbeta med repliker och sång.

Under sommaren bedriver vi professionell amatörteater i vår “huvudföreställning”. Där även vuxna medverkar. Där har vi som mål att skapa en så professionell föreställning som möjligt och samtidigt generera så stora publiksiffror vi bara kan. Vi arbetar därför med fokus på hög kvalitet både gällande musik, kostym, sociala medier, manus och skådespeleri. Musik och arrangemang köps in av etablerade musiker och producenter som arbetas fram tillsammans med ledningsgruppen. Kostym tillverkas och skräddarsys till varje karaktär. Arbetet med instagram, facebook och vloggar syftar till att etablera och marknadsföra oss. Manuset är specialskrivet av manusgruppen som under 1års tid arbetar fram material från grunden. Roller sätts utefter kompetens, erfarenhet och personlighet. Vi har som mål att alla över 16 år ska kunna ha Sommaretaren som arbetsplats och vi betalar därför ut löner beroende på föreställningens omsättning. De medverkande under 16 år bjuds istället på en föreställning/musikal av något slag som ett bevis på vår uppskattning av deras utförda arbete under sommaren. Likväl lägger vi stor vikt vid gemenskap och tillhörighet då alla som är medlemmar i sommarteatern har möjlighet att medverka i huvudföreställningen. Vi värdesätter att alla våra yngre medlemmar ska kunna utvecklas tillsammans med de äldre och mer erfarna genom att de får möjlighet att medverka i ensemblen alla fyra veckor eller en av två perioder. Alla har lika mycket värde även om scentid varierar beroende på roll.

Med detta i kombination med passionerade medlemmar för vi sommarteatern framåt inte bara som förening utan även som etablerad sommarteater i Ystads kommun. Vårt mål är att sätta Sommarteatern på Sveriges kulturkarta, där publik ska ha just vår föreställning som återkommande tradition.

Har du läst informationen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sommarteatern i Ystad. Report Abuse - Terms of Service