Inschrijfformulier Sea Ranger Bootcamp 2019
Beste kandidaat,

Te gek dat je wilt deelnemen aan Sea Ranger Bootcamp 2019!

Hieronder vind je uitleg over de selectieprocedure. Als je die gelezen hebt kun je je gegevens invullen en stellen we een aantal vragen. Let op: pas na het invullen en versturen van alle gegevens en antwoorden heb je je ingeschreven voor de bootcampselectie.

De gegevens die je invult op dit inschrijfformulier worden uitsluitend geraadpleegd door bevoegd personeel van de Sea Ranger Service en selectiepartner Randstad. Persoonlijke gegevens worden conform de AVG-richtlijnen verwijderd zodra we bij de start van het bootcamp geen overeenkomst voor deelname zijn aangegaan. Je kunt jezelf te allen tijde uitschrijven (en daarmee je persoonlijke gegevens wissen) via de uitschrijflink in de bevestigingsmail. Deze mail ontvang je niet direct na inschrijving, maar na interne verwerking en beoordeling van je formulier.

Je kunt je inschrijven tot donderdag 11 april 12.00u. Komt je inschrijving later, dan is deelname niet meer mogelijk dus doe het zo snel mogelijk!

Selectieprocedure
Ronde 1
Na het invullen en versturen van dit formulier wordt je geschiktheid beoordeeld. Selectiepartner Randstad stuurt je bij geschiktheid op 5 februari een capaciteiten- en persoonlijkheidstest per e-mail. De capaciteitentest duurt gemiddeld 40 minuten en de persoonlijkheidstest duurt ongeveer 20 minuten. Je krijgt t/m 10 februari de tijd om de testen te maken. Hebben we de testen niet op tijd binnen kan dit leiden tot diskwalificatie. Dit is selectieronde 1.

Tip: maak de testen direct als je ze binnenkrijgt!

Ronde 2
Als de uitslag van ronde 1 positief is, word je uitgenodigd voor de fysieke selectiedag. Deze staat gepland op zaterdag 4 mei in Utrecht. Deze selectiedag bestaat uit een 12 minutenloop, sit-ups, push-ups, twee samenwerkingsopdrachten en een online checktest om te verifiëren dat dezelfde persoon de capaciteiten- en persoonlijkheidstest heeft gemaakt als die meedoet aan de fysieke selectiedag. Neem hiervoor zelf een laptop mee, er is een bewaakte garderobe. Dit is ronde 2.

Tip: zorg dat je je juiste gebruikersnaam en wachtwoord van Randstad meeneemt naar de de fysieke selectiedag want als je niet kunt inloggen voor de checktest wordt je gediskwalificeerd.

Ronde 3
Na een positieve afronding van ronde 2 volgt de laatste ronde waarin we iedereen bellen voor een persoonlijk gesprek over je motivatie. Als er geen verdere vragen zijn over jouw situatie ontvang je direct de uitslag!
Toelating en betaling
Als je geselecteerd bent voor deelname aan het 5-weekse bootcamp, vragen we een eigen bijdrage van € 2.500 incl. BTW. Dit is inclusief alle trainingen, groepsaccommodatie en maaltijden, een kledingpakket en cursusmaterialen. Als je succesvol door de selectie bent zullen we je contacteren met de betalingsgegevens. Gespreide of uitgestelde betaling is helaas niet mogelijk.
Duur
Het bootcamp start op zondag 23 juni 2019. Het bootcamp zal 5 weken duren en gedurende die tijd krijg je twee keer 48 uur vrij om naar huis te kunnen.
Selectiecriteria
We zijn niet op zoek daar de beste, snelste of slimste deelnemers. We zijn op zoek naar mensen die de meeste potentie tot groei en ontwikkeling laten zien tijdens het Bootcamp.

We selecteren op de volgende criteria:
- Minimaal MBO2 werk- en denkniveau (geen afgeronde opleiding of diploma nodig, dit wordt getest)
- Competenties: Integriteit, Interpersoonlijke sensitiviteit, Omgevingsbewust, Organisatiebewust, Resultaatgerichtheid, Samenwerken, Stressbestendigheid, Verantwoordelijkheidsbesef, Nauwkeurigheid, Leervermorgen, Flexibiliteit, Communicatie, Organiseren van leren
- Voldoet aan conditie-eis (zie artikel op http://www.searangers.org/bootcamp/)
- Voldoet aan toelatingseisen (leeftijd, paspoort, taalbeheersing en zwemdiploma)
- Is bij minimaal 1 info-avond aanwezig geweest
- Deadlines gehaald voor het indienen van de competentie- en capaciteitentest

Beleid tijdens selectiedagen en het bootcamp
- Wees op tijd. Te laat of niet komen heeft diskwalificatie tot gevolg.
- Er geldt een zero tolerance beleid voor drugs, intimidatie, discriminatie en geweld.
- Alle sieraden (inclusief piercings) moeten uit en af. Kleine knopjes moeten bedekt worden.
- Gebruik van mobiele telefoons (ook met oortjes) is beperkt en niet toegestaan tijdens testen en trainingen.
Ik heb bovenstaande gelezen en begrepen *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sea Ranger Service. Report Abuse - Terms of Service