Uudenmaan RENCOP-kumppanuusryhmä - uusiutuvan energian tuotannon edistäminen taloyhtiöissä. RENCOPin vierailut 21. ja 23.5.2019.
RENCOP on Renewable ENergy Cooperative Partnership. Uudenmaan RENCOP keskittyy aurinkosäteilyn energian hyödyntämisen edistämiseen taloyhtiöissä. Tällä hetkellä fokus on maalämpö-poistoilmalämpö-aurinkosähköhybridijärjestelmissä kerrostaloyhtiöihin.


Järjestämme RENCOP -vierailuja kahdessa osassa:

* 21.5.2019 klo 15:45 - 17:45 vieraillaan kahdessa helsinkiläisessä taloyhtiössä, joissa on toteutettu aurinkosähkön ja maalämmön projekteja. Kokemuksista kuullaan suoraan taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajilta.

* 23.5.2019 (klo 14:00 - 15:00) tutustutaan Cafe Caruselissa Helsingissä hyödynnettyihin uusiutuvan energian ratkaisuihin sekä kuullaan lisää Helsingin taloyhtiöiden aurinkosähköprojekteista.

Vierailuissa mukana on myös kansainvälinen RENCOP-ryhmä Co2mmunity -hankeesta http://co2mmunity.eu/ - connecting citizens to jointly develop renewable energy projects in the Baltic Sea Region. Yksi Co2mmunity-hankkeen toimenpiteistä on perustaa ja hallinnoida RENCOP-ryhmää.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy