Contact vragenlijst
Hallo! Dit is een vragenlijst voor aanmelding voor 3-2-1 Fit Online. We helpen mensen met een bureaujob om 5-15 kg af te vallen, zonder een fitnessabonnement nodig te hebben!

Door het volgen van dit programma zal je niet alleen van je buikje afraken, maar leren we je ook gewoontes aan en geven je tactieken om zo op lange termijn resultaat te blijven halen. Geen quick fix programma dus!

Het programma bestaat op trainingsvlak uit 3 fasen:

1) De Fundamenten fase: we bereiden je lichaam voor op de komende fases en zorgen dat je blessurevrij blijft
2) De Bouwfase: steeds zwaarder wordende oefeningen die je meer en meer gaan uitdagen
3) De Afwerkingsfase: we bereiden je voor om al deze resultaten te behouden, zodat je je vooruitgang kan behouden na het programma. Na dit programma zal je je als een herboren mens voelen!

Daarnaast is er ook het voedingsaspect. Hiervoor doen we een eerste diepe call, waarbij we een actieplan opstellen. Daarna doen we een wekelijkse individuele call waarbij we je progressie bekijken.

Als derde is er de community: we hebben een actieve Facebook groep. Met die groep doen we ook een wekelijkse call waar je terecht kan met je vragen.

We sturen je ook wekelijkse tips en video's op. Deze zijn net zo essentieel als de workouts zelf, aangezien ze je toelaten om gezonde gewoontes te creëren en kan blijven gezond zijn op lange termijn.

Als dit als een goeie match klinkt voor jou, vul dan zo nauwkeurig mogelijk dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op met je!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam
Email
Telefoonnummer
Geslacht
Clear selection
Lengte
Gewicht
Leeftijd
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy