PRIJAVA NA NOVICE IN OBVESTILA "Društva Slovenski Nacionalni komite za velike pregrade SLOCOLD"
Spoštovani člani!
Vaše zaupanje in sodelovanje z vami nam veliko pomeni. Zaradi nove evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR) pa od 25.5.2018, potrebujemo vaše dovoljenje za nadaljnje pošiljanje naših elektronskih sporočil in obveščanje o dogodkih in aktivnostih, kot tudi o produktih  društva. Na Vas se tako obračamo s pozivom, da potrdite prejemanje novic, obvestil o dogodkih in aktivnostih društva, obvestil o pobudah, posredovanja revij in ostalih
ugodnostih ali produktih SLOCOLD),obvestil o aktivnostih društva, aktivnostih, ki se jim društvo pridružuje ali jih soorganizira, dogodkih in novicah, ki so pomebne za delovanje društva.
V Društvu Slovenski nacionalni komite za velike pregrade SLOCOLD (v nadaljevanju SLOCOLD) spoštujemo vašo zasebnost. pridobljene osebne podatke želimo še naprej uporabljati izključno za namen vodenja evidnece članstva in za namen obveščanja članov o aktivnostih društva, prihajajočih dogodkih, o dogodkih povezanih z dejavnostjo društva, izidih društevnega glasila, strokovnih revij in publikacij ter nenazadnje za posredovanje najnovejših informacij in novic povezanih z delovanjem društva in njegovih članov.
Z izpolnitvijo prijave podatke posredujete SLOCOLD. Le-ta  bo vaše osebne podatke obdeloval skladno s "Politiko zasebnosti" in  “Izjavo o varstvu zasebnosti”, ki sta objavljeni na spletni strani www.slocold.si  Prijavo ali podatke lahko kadar koli spremenite ali prekličete s spremembo tega obrazca oziroma s sporočilom na elektronski naslov: slocold@slocold.si.

Če torej želite prejemati obvestila, novice in produkte SLOCOLD  še v bodoče naše e-novice, ki zajemajo strokovne vsebine, informacije o dogodkih, predavanjih in aktivnostih SLOCOLD ter drugih dogodkih povezanih z dejavnostjo društva in pregradnim inženirstvom, vas vabimo k izpolnitvi obrazca in prijavi na novice in obvestila.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
IME *
PRIIMEK *
PODJETJE *
NASLOV ZA PREJEMANJE POŠTE *
TELEFON
žELIM PREJEMATI NOVICE IN OBVESTILA *
POMEMBNO
Če se odločite ZA prejemanje obvestil imate pravico, da svojo privolitev kadar koli prekličete s sporočilom na elektronski naslov slocold@slocold.si. Z izbiro možnosti DA (Prijavi me!) se strinjate, da vaše podatke obdelujemo skladno "Izjava o varstvu zasebnosti".
V kolikor se za prejemanje obvestil in novic, ne odločite in boste v zgornjem razdelku odkljukali odgovor NE (Ne želim biti obveščen!), Vaših osebnih podatkov ne bomo več uporabljali za namene obveščanja o vsebinah SLOCOLD.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy