4 vragen over werk zoeken
Fijn dat je deze korte vragenlijst wilt invullen! Wij zijn elf peercoaches van ImPower. We zijn net gestart in Arnhem en omstreken. Wij willen graag weten wat JIJ wilt van een werkcoach.

Er zijn al veel organisaties die helpen met het vinden van werk. Wij willen het anders doen. Om te weten wat we dan moeten doen, hebben we jouw hulp nodig. Vul deze vier vragen in en help ons anderen te helpen.

Deze vragenlijst is anoniem. We weten niet wie welke antwoorden heeft gegeven. We gebruiken de antwoorden alleen om te kijken wat wij het beste kunnen doen om werkzoekenden te helpen.
Wat heb jij nodig bij het zoeken naar werk? *
Wat zou een coach van ImPower voor jou kunnen doen? Je kan meerdere antwoorden aankruisen
Required
Van welke organisatie heb je al begeleiding (gehad)?
Je kan meerdere antwoorden aankruisen
Wat vind je van de begeleiding die je al gehad hebt?
Wat vond je goed aan de begeleiding die je gehad hebt? Heb je iets gemist in de begeleiding die je hebt gehad? Zo ja, wat dan?
Waarom zou jij kiezen voor ImPower?
Impower werkt met peercoaches. Wij hebben zelf ervaren hoe lastig het is om baan te vinden die bij je past. Deze ervaring gebruiken wij om anderen te begeleiden. --- Hoe zouden gesprekken met een peercoach jou kunnen helpen?
Wil je nog wat kwijt?
Als je nog iets wilt vertellen over zoeken naar werk, kan dat hier. Zou je graag ergens een workshop over willen? Mis je iets anders in ons aanbod? Dan horen wij dat graag. Wil je contact met een ImPower coach, kijk op de website https://www.026.impwr.nl/impower-regio-arnhem of bel / mail ons: 026@impwr.nl of 088-1991726.
Bedankt voor het invullen!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of I-mPower. Report Abuse