BRISWA - Chestionar: Rasismul în fotbal
Website oficial: www.briswa.eu
A. Proiectul Briswa
Proiectul BRISWA este cofinanțat prin Programul European Erasmus + (Număr proiect: 579960-EPP-1-2016-2-IT-SPO-SCP) și are ca obiectiv reexaminarea rasismului și a discriminării în fotbal, definindu-le într-un mod cât mai concis și promovând o abordare aprofundată și cât mai eficientă împotriva acestor fenomene.
Mai precis, proiectul urmărește:

- Înțelegerea situației în Europa în ceea ce privește rasismul (cu accent pe fotbal) și identificarea acelor condiții care conduc la crearea și răspândirea atitudinilor rasiste;
- Aprecierea modului în care aceste condiții interacționează și au ca rezultat apariția comportamentelor rasiste, prin utilizarea modelelor matematice și a tehnicilor de simulare, care vor ajuta la elaborarea și testarea politicilor care vor combate rasismul;
- Implementarea acestor politici în rândul tinerilor dar și în cadrul academiilor de fotbal;
- Numirea și pregătirea unei persoane din clubul de fotbal, ce va fi responsabilă cu identificarea acestui fenomen și cu aplicarea tehnicilor și măsurilor corespunzătoare în vederea prevenirii răspândirii rasismului în cadrul clubului;
- Diseminarea valorilor și a rezultatelor proiectului în Europa prin organizarea de seminarii și evenimente sportive.


Website oficial: www.briswa.eu

Consorțiul:
• System Dynamics Italian Chapter (Italy)
• Academy Football club (Italy)
• University of Macedonia (Greece)
• Associatia Club Sportiv COLTEA 1920 Brasov (Romania)
• Youth Football Tournament doo (Serbia)
• Debreceni Honved Sport Egyesulet (Hungary)
• Bulgarian Sport for All Association (Bulgaria)

B. Formular de consimțământ
Acest studiu se adresează persoanelor de toate vârstele. Participarea dumneavoastră implică completarea chestionarului care urmărește fenomenul rasismului. Completarea acestui chestionar durează aproximativ 10-12 minute.
Participarea dumneavoastră la acest studiu este voluntară. Dacă alegeți să nu participați la completarea acestuia nu va exista nicio sancțiune. Răspunsurile dumneavoastră vor rămâne confidențiale și nu veți fi menționat în nicio altă analiză ca și rezultat al acestui chestionar. Toate informațiile pe care le veți oferi vor rămâne anonime și vor fi utilizate doar în scopul specificat.

În ciuda faptului că nu vă poate aduce beneficii directe, participarea dvs. la acest studiu ne va extinde cunoștințele și ne va ajuta să înțelegem situația actuală în ceea ce privește rasismul în Europa și va identifica principalele cauze ale acestui fenomen.

Dacă aveți întrebări cu privire la scopul acestui studiu de cercetare sau orice alte întrebări legate de validitatea subiectului chestionarului puteți să le comunicați partenerului BRISWA din România.


Cu respect,

Echipa proiectului BRISWA

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms