Een laptop voor elk kind en elke jongere
We verzamelen laptops voor jongeren in Brugge en Kortrijk die door het afstandsonderwijs niet zullen kunnen meevolgen omdat ze thuis geen computer hebben. Wij zoeken mensen die een laptop willen schenken of mee willen helpen laptops in te zamelen.
Hoe wil je helpen? *
Required
Van welke regio ben je ? *
Als je mee laptops wilt inzamelen in je buurt, kunnen we je handige briefjes opsturen die je bij vrienden, kennissen, buren, ... in de bus kunt steken. Laat hieronder weten hoeveel je er wil (*vergeet niet je adres hieronder na te laten, zo kunnen we je de briefjes meteen opsturen)
Voornaam *
Achternaam *
Email *
GSM/tel *
Adres: straat en nr
Adres: postcode
Adres: gemeente/stad
Ik wil graag de nieuwsbrief van de PVDA ontvangen *
Ik wil graag lid worden van de PVDA *
Nog opmerkingen? (bv laptop heeft geen oplader, ik heb ook een muis op overschot...)
Disclaimer
Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy