Tildeling av Østlandscup ID for deltagelse i Østlandscup på topptau.
Østlandscup er en klatrecup/konkurranse for barn og ungdom.
Cupen er der for å dekke behovet for lokale konkurranser på Østlandet og er ment å fungere som et samlingspunkt for de unge klatrerne og deres foreldre. I sesongen 2019-2020 er følgende klubber arrangør klubber: Kolsås klatreklubb, Lillehammer klatreklubb, Fredrikstad klatreklubb, Drammen Klatreklubb og Oslo klatreklubb


Hvem kan delta?

Barn og ungdom fra 9-­16 år. Det er også mulighet for yngre barn å delta, men rutene vil være tilpasset fra 9 år og oppover. Absolutt nedre grense er 6 år. Deltager må være medlem i en klatreklubb for å delta. Vi har en egen klasse for klatrere med funksjonsnedsettelse. her det ingen aldersgrense oppover.

Påmelding?

Påmelding er ikke obligatorisk eller bindende, men gjør det mye enklere for arrangørene å forberede konkurransene. Det betales kr 100,­ i påmeldingsavgift for konkurransen, og eventuelt inngangspenger til klatresenteret. Dette betales i resepsjonen på klatresenteret ved oppmøte.

Østlandscup ID.

For å forenkle påmelding, registering av poengsum og håndtere resultatservice får alle utøvere tildelt en Østlandscup ID. Skjema under skal kun fylles ut av utøver 1 gang pr sesong. Deretter skal all påmelding til de ulike konkurransene skje vha av Østlandscup ID'en.

NB! Pga oppdateringsfrekvens på google tar det opp til 5 min før din tildelte ID vises i lista!!
Navn (Fornavn og Etternavn) *
Fornavn først.
Your answer
Fødselsdato *
(Brukes til å automatisk tildele riktig klasse)
MM
/
DD
/
YYYY
Kjønn *
(Brukes til å automatisk tildele riktig klasse)
Funkjonsnedsettelse
(Brukes til å automatisk tildele riktig klasse)
Klubb *
Required
Hvor mye har du klatret? *
Required
Epost *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy