Alumne-mentee
Kære mentee,
Vi er virkelig glade for, at du har lyst til at få en Alumne-mentor fra Reality Bites og RUC React's mentorordning. Der er et par ting, der er vigtige at vide, inden du går videre:

For at kunne blive mentee skal du være mindst være på andet semester af din RUC-kandidat og højest være 3 måneder efter endt kandidatuddannelse.

Umiddelbart er tanken, at dig og din mentor mødes cirka 4 gange på et år, og at I mødes 1 til 1. Men der er plads til afvigelse på dette, og det er op til dig og din mentor at finde ud af, hvad der fungerer for jer.

Vi i mentorordningen sørger for, at dig og din mentor får kontakt til hinanden, men herefter er det op til dig som mentee at holde kontakten med mentor og sørge for, at møderne bliver afholdt. Selvfølgelig må din mentor gerne være behjælpelig, men det er vigtigt at forstå, at vi i mentorordningen ikke kommer til at planlægge møderne for jer.

Med det sagt er du og mentor altid velkommen til at kontakte, hvis der er spørgsmål, ris, ros eller nogle fede erfaringer, vi kan bruge i det videre forløb. Vi kommer også til at spørge, hvordan det går, og vi regner med at indsamle data mindst en gang om året.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service