Pszichológiai Tanácsadás IV. Konferenciája Regisztráció
Kedves Érdeklődő!

Köszönjük jelentkezését a Pszichológiai Tanácsadás IV. Konferenciájára. Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti részvételi, támogatói szándékát a programra.

A konferencia helyszíne: 1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.
Időpont: 2019. november 9., 9-18 óráig
A részletes programmal és időbeosztással kapcsolatos információkat megtalálja a konferencia hivatalos Facebook eseményén, az alábbi linken: https://bit.ly/2UvIljZ

A konferencián lehetőség van különböző kedvezményekkel részt venni. A regisztrációt a részvételi díj befizetésével tudja véglegesíteni. Kérjük, utaláskor vegye figyelembe az egyes befizetési határidőket.

Részvételi díj:
Early bird: 2019. július 30-ig 5000 Ft
Elővételi: 2019. július 31-től 8000 Ft
Online november 3-ig lehet fizetni a részvételi díjat. November 4. után készpénzes fizetés és számlakiállítás lehetséges a konferencia helyszínén.
MPT tagoknak, hallgatóknak és nyugdíjasoknak 1000 Ft kedvezményt biztosítunk, kivéve az early bird kategóriában. Emellett az MPT tagok könyvcsomag-sorsoláson vesznek részt.

Támogatói jegy:
Konferenciánk az egyetem technikai támogatásán túl önfenntartó, a regisztrációs díjakból gazdálkodunk, amit ugyanakkor nem szeretnénk emelni. Így minden plusz támogatás segítség. Ezért hoztuk létre a támogatói jegy lehetőségét. Ha valaki szeretné pluszban támogatni a konferencia megrendezését, erre lehetősége van támogatói jegy vásárlásával. Amit ajánlani tudunk ezért, hogy a támogatói jegyekkel sorsoláson ingyenes regisztráció nyerhető a következő évi konferenciánkra. Támogatói jegyet a résztvevők is vehetnek, a részvételi díjhoz kapcsolva. A támogatói jegynek nincs konkrét összege, minden támogatást köszönünk!

Mind a részvételi szándékot, mind a támogatói jeggyel kapcsolatos információkat az alábbi regisztrációs lapon tudja jelezni.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: Magyar Pszichológiai Társaság
Számlaszám: 11707062-21441024-00000000
Kérjük, hogy a közleményben tüntesse fel a regisztrált nevét és az alábbi kódot:
- részvételi díj esetében: MPT-T konferencia
- támogatói jegy esetében: MPT-T tamogatoi jegy
- részvétel és támogatás esetében: MPT-T konferencia es tamogatoi jegy

A konferenciához kapcsolódó kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az mpt@ppk.elte.hu email címen.

Sok szeretettel várjuk!

Magyar Pszichológiai Társaság Tanácsadás Szekció
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy