Temiti mosható pelenka és ÖkoBaba PONT
Legyen, ne legyen? Kaptunk egy zseniális lehetőséget - beköltözhetünk a mosható pelusokkal és a többi környezetbarát babaholmival Budapestre (Pesterzsébet, Téglagyár tér 7-9.), a Magyarinda hordozók bemutatótermébe.

A bemutatóterem tágas, szép, van babasarok. Kata, a Magyarindák anyukája szuperjó társaság, és ingyen lehet parkolni :). Sőt, a bemutatóterem minden hétköznap és néha szombaton is nyitva lesz!

DE! Láttad az Üvegtigrist? Szóval, Lalikám, hát nincs jó helyen az a kocsi... Na jó, nem annyira, mint az Üvegtigris, de nem a belváros. A Boráros tértől a 23-as busszal kell jönni (20 perc). Itt a térkép: https://goo.gl/SVSiE9

Vagy azért, hogy Budapesten legyen mosható pelus és egyben hordozó bemutatóterem ez nem olyan nagy ár? Te eljönnél?

Amire mi gondoltunk: egy olyan mosható pelenka és hordozó bemutatóterem, ahol megnézheted, végigtapizhatod vagy felpróbálhatod a babádra a pelenkákat, szaktanácsot kapsz a hordozó, vagy a mosható pelenka választáshoz, eljöhetsz Babaklubba és különböző foglalkozásokra. Itt átveheted a webshopos rendelésedet, vagy a helyszínen leadhatod és azonnal átveheted a rendelésedet.

Ez az amire mi gondoltuk, de tudod mit?

Inkább alakítsuk ki együtt! Most itt a lehetőség, vegyél részt a bemutatóterem születésében és segíts a válaszaiddal, hogy merre tovább?

A segítségedet nagyra értékeljük! Olyan nagyra, hogy a válaszaidért cserébe felajánlunk neked egy MOSHATÓ PELENKA VIDEÓTANFOLYAM ALAP csomagot, hogy bárhogy alakul is, te biztos alapokkal kezdhess neki a mosható pelenkázásnak!

Hálásan köszönjük, hogy velünk gondolkodsz!

Veronika&Szonja

Hű, na mit szólsz? Legyen vagy ne legyen? *
Milyen programok legyenek a Bemutatóteremben? *
Required
Miket mutassunk be a bemutatóteremben? Jelölhetsz többet is, vagy akár az összeset! *
Required
Merre laksz? (pl. Budapest XI.ker.) *
Your answer
A nap mely ÓRÁIBAN legyünk nyitva, amikor neked is biztosan jó? (Időszakokat írtunk, többet is jelölhetsz, vagy akár az összeset) *
Required
A hét mely NAPJAIN legyünk nyitva, amikor neked is biztosan jó? (Többet is jelölhetsz, vagy akár az összeset)
Van még ötleted, kérésed? Oszd meg velünk, hogy olyan dolog jöhessen létre, amit te is szeretsz és közösen találtunk ki!
Your answer
Keresztnév
Your answer
Email cím
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.