Ilmoittautuminen "Nuku yö ulkona" -tapahtumaan la 5 - su 6.9.2020
Lapinkävijät pystyttävät Nuuksion Karjakaivon maastoon valmiiksi telttoja ja varaavat paikkoja myös osanottajien omille teltoille. Tapahtumaan toivotetaan tervetulleiksi eritoten henkilöitä, jotka eivät ole vielä yhdistystämme löytäneet ja jotka haluavat tutustua Nuuksion luontoon ja retkeilyyn opastetusti. Koska Karjakaivon maastossa on telttapaikkoja rajoitetusti, osanottajamäärää rajoittaa sopivien teltan sijojen määrä. Muista retkeilyvarusteista, kuten makuupussi, keitin, makuualusta ja ruoat, osanottajat huolehtivat itse. Mikäli osanottajilta puuttuu varusteita, niitä voi vuokrata Lapinkävijöiden varustevuokraamosta ja tiedustella järjestäjiltä. Varusteiden puute ei ole este osallistumiselle.
Ohjelma painottuu ympäröivän luonnon aistimiseen, rentoutumiseen, elämyksiin ja myös tiedon jakamiseen. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ohjeet varustautumiseen.

Teltat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja eri telttatyyppejä on rajattu määrä.

Lisätietoja antaa Markus Pyhälä, 040 419 0967, markus.pyhala(at)lapinkavijat.fi
Email address *
Puhelinnumero *
Osallistujien nimet (sekä lasten iät) *
Voitko majoitttua samaa sukupuolta olevan kanssa samaan majoitteeseen? *
Required
Majoitustoive *
Required
Lisävarustetoiveet. Tarvitsen:
Clear selection
Muuta huomioitavaa tapahtuman järjestäjille (esim. koira, laktoosi-intoleranssi, keliakia, epilepsia tai muuta huomioitavaa)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy