FDC2018 prereg form
FDC2018 17. -19.8.2018

Vieraina ja esiintymässä:
Naoya Aoki (Japan)
Rokets
Karkki & Car Keys
Tamara Luonto
Linkopiin
Rauli Katajavuori
(lisää esiintyjiä ilmoitetaan myöhemmin)

Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleeksi juhlistamaan 13. FDC-festivaalia 17.-19.8.2018 Eräjärven luonnonkauniisiin maisemiin. Erilaista ohjelmaa ja tapahtumaa on järjestetty koko pitkäksi viikonlopuksi. Osallistua voi kukin mahdollisuuksiensa mukaan, vaikka vain päiväksi. Parasta tietenkin olisi, mikäli saamme nauttia seurastanne koko festivaalin ajan.

Materia ei tee ketään onnellisiksi, enkä ymmärrettävästikään pysty järjestämään tällaista festivaalia yksin. Kaikki talkoo- tai vapaaehtoistyötä tehneet myös tietävät, että kauha tai vasara kädessä saa tapahtumasta aina enemmän irti, ja pääsee lisäksi parhaisiin bileisiin. Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen ja viihdyttävä FDC-festivaali! Toivomme, että kukin kykyjensä ja mahdollisuuksiensa mukaan avustaa viikonlopun onnistumisessa. Jokaiselle halukkaalle löytyy jonkinlaista talkootyötä joko ennen, aikana tai jälkeen tapahtuman (ks. tarkemmin ilmoittautumiskaavake). Tämän vaihtoehtona/lisäksi on olemassa mahdollisuus tukea festivaalia taloudellisesti. Käytämme kaiken saamamme tuen suoraan tämän ikimuistoisen festivaalin toteuttamiseen (ruokailut, ohjelma, vuokrat jne).

Eräjärvi sijaitsee Orivedellä, 20km Oriveden juna-asemalta ja 50km Tampereelta. Kuljetuspalvelumme toimii ainakin Oriveden ja mahdollisuuksien mukaan myös Tampereen juna-asemalle. Majoittuminen viikonlopun aikana on mahdollinen patja-/ telttamajoituksena ilman kustannuksia ja laadukkaammissa puitteissa Eräjärveltä löytyy lukuisia majoituspalveluita (ks. tarkemmin: erajarvi.net)

FDC2018 työkoodi:
1. Kaikki (paitsi ulkomaan vieraat) maksavat festivaalimaksun 60€. FDC-festivaali on yhtä jakamisen juhlaa, johon kaikki osallistujat osallistuvat omalla työpanoksellaan. Mikäli tämä toimintamalli alkaa toimii, voimme ehkä tulevaisuudessa jopa laskea tuota osallistumismaksun hintaa, jos pystymme kompensoimaan kuluja omalla vapaaehtoisuudellamme. Gaalassa esiintyminen ei oikeuta ilmaiseen festivaaliin, koska FDC-gaalassa esiintyminen on jo itsessään meriitti. FDC-festivaalin tarkoitus ole tuottaa rahaa vaan hyvää mieltä ja yhteistä jaettua oppimista ja iloa.

2. Työtehtävät tullaan jakamaan ennen tapahtumaa: jollain voi olla esim. la aamun siivousvuoro tai jos alaikäisiä jää pois saunareissulta, on jonkun täysi-ikäisen otettava Erälinnan vahtivuoro. Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen vaatii apua. Tässäkin vapaaehtoisuus olisi toivottavaa

3. Jokaisen myös oletetaan vievän täyden roskakorin roskiin ja laittavan tyhjän pussin tilalle. Yleisesti tyhjät tölkit yms. tupakkakamat on vietävä itse keräysastiaan.

4. Tehdään tämä tapahtuma yhdessä. Diabolojonglööriltä jojopelaajalle, jojopelaajalta kendama-pelaajalle ja kendamapelaajalta jonglöörille! Mitä enemmän annamme, sitä enemmän voimme saavuttaa.

5. Jos haluat opetella festivaalin järjestämiseen liittyviä asioita, opetan mielelläni. Jos haluat suositella ulkomaan vieraita, esiintyjiä, työpajan pitäjiä yms., kaikki ajatukset otetaan vastaan. Tapahtuma on meille yhteinen. Tapahtuman järjestäminen Eräjärvellä on kuitenkin kohtuullisen helppoa, tapahtumalla on kansainvälisesti hyvä maine, meillä on myös hyvä maine paikkakuntalaisten parissa ja saamme vuokrattua tilat edullisesti ja saamme myös valo- ja äänikalustoa lainaan ilmaiseksi. Tapahtuman konkreettisia kuluja ovat tilavuokrat, ruokailut, tarvikkeet, ja ulkomaiset esiintyjät (matkat, ylläpito, pieni korvaus)


ALUSTAVA OHJELMA
torstai 16.8.
10 aamiainen
11 orientoitumista
14 lounas
15 pystytystä, valmisteluja)
18 viikonlopun avaus, BBQ
20 ohjelmaa ja sauna

Perjantai 17.8.
10 aamiainen
11 viimehetken säätöä
15:00 Rekisteröityminen alkaa.FDC autot hakevat osallistujia Oriveden asemalta, saapumisesta on hyvä ilmoittaa etukäteen tapahtuman järjestäjäjille, muuten autot eivät osaa hakea.
– Workshoppeja –
18:00 Tapahtuman avajaiset & Trick Jam! (Seurantalo) (vapaaehtoinen 5€ maksu)
20:00 Tapahtuman vierailla on mahdollisuus osallistua Eräpubin tietovisaan
21:00 Bändimusailta rantasaunalla (4kuumaa bändiä soittamassa kuumaa rokettirollia)
21:30 RantaSauna

Lauantai 18.8.
10:00 Aamupala & puuro kahviossa
– Workshoppeja –
14:00 Nuorten Diabolon SM-kilpailut (Erälinna)
15:00 ESITYS Rönnissä, pääsyliput 5 € (tapahtumavieraille ilmainen)
18:00 Gala Show (Seurantalo) (vapaaehtoinen 5€ maksu)
22:00 Diabolo Modauskisa esittely kahviossa. (Erälinna)
23:00 Yllätysvieras & Rantasauna

Sunnuntai 19.8.
10:00 Aamupala & puuro kahviossa
11:00 “Maailman rankimmat” – Diabolothon urheilukilpailut (Urheilukenttä)
– Workshoppeja –
13:00 loppusiivous yhdessä
15:00 Diabolothon palkintojen jako Erälinnassa ja tapahtuman päätös. (Erälinna)
Mitä teemme vuonna 2019?!?
16:00 -


Tervetuloa mukaan!

Rauli Katajavuori

Festivaalimaksun 60 € voi maksaa seuraavalle tilille:
Sirkus Supiainen
FI26 5018 0720 0020 38
(ota mukaan kuitti maksusta festivaalipaikalle.

Email address *
Your name / Nimesi *
Your answer
Your email address / sähköpostiosoite *
Your answer
Your real mail address / Etanapostiosoitteesi *
Your answer
If you're a kid tell us your age! / Jos olet alaikäinen kerro ikäsi!
Your answer
If you're a kid tell us who your parent(s) are/ Jos olet alaikäinen, kerro kenen mukana tulet juhliin
Your answer
Osallistumisaika, minä päivinä voit osallistua talkoolaiseksi
valitse päivät jolloin voit auttaa tapahtuman tehtävissä
En valitettavasti pääse paikalle.
Kootut selitykset
Diet / Ruokavalio
vapaaehtoistehtävät (kerää koko sarja!)
tahdomme auttaa festivaalin järjestämisessä kun ymmärrän ettei se tapahdu itsestään
Please open your heart - did we forget something, anything at all, even a tiniest info is appreciated. / Pura sydäntäsi, unohdimmeko jotain oleellista? Otamme palautteen vastaan anonyymisti.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms