BTDK szekciópreferenciák
Ha kitöltöd ezt az űrlapot, akkor a preferenciáid -- a lehetőségekhez mérten -- figyelembe vesszük a pályamunkád szekcióba sorolásánál. Az űrlapot többszerzős pályamunkánál is csak egyszer kell kitölteni; ha viszont ugyanaz a szerző több pályamunkát is beadott, akkor értelemszerűen mindegyik pályamunkához töltsön ki külön űrlapot.

A lehetséges szekciók listája nem egyenletesen, hanem a korábbi évek jelentkezési arányait figyelembe véve képezi le a biológia területeit.
A szerző(k) neve(i) *
Két szerző esetén vesszővel elválasztva a két név.
A pályamunka címe *
Preferált szekció(id) *
Az(oka)t jelöld meg, amelyeknél teljesen elégedett lennél, ha ide sorolnánk a pályamunkád. A megadott kategóriák sokszor átfednek: mindenképp javasoljuk, hogy több kategóriát is bejelölj. (Minél többet jelölsz meg, annál nagyobb az esélye, hogy valamelyiket meg is tudjuk adni Neked). Bizonyos esetekben ugyanaz a munka besorolható a vizsgálati tárgy és az eszköztár szerint is (pl. egy növényi molekuláris biológiai vizsgálat kerülhet "növénybiológia" vagy "molekuláris biológia" kategóriába is), illetve különböző szintű kategóriákba (pl. élettan - neurobiológia - neurofiziológia). Évről évre változik a témák megoszlása, és ennek megfelelően az is, hogy milyen téma vagy témakombináció kap külön szekciót. Az Other rubrikába akkor írj be valamit, ha úgy érzed, hogy egyik kategória sincs köszönőviszonyban sem a Te munkáddal.
Required
További elfogadható szekciók
Alább olyan kategóriákat jelölj meg, amiket nem jelöltél meg preferáltként, de még elfogadhatók a Számodra.
Ismételt kitöltés?
Akkor pipáld ki az alábbi négyzetet, ha már korábban is töltöttél ki űrlapot ugyanerről a pályamunkáról, de most megváltoztatva újra kitöltötted, és kéred, hogy ezt az új kitöltést vegyük figyelembe.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy