The Ulkopolitist lukijakysely
,Miksi? Emme ole koskaan tehneet lukijakartoitusta aiemmin. Olemme monipuolistaneet tarjontaamme, ja haluamme seurata muutakin kuin klikkejä. Mitä lukijamme ajattelevat The Ulkopolitistista, mitä he haluaisivat enemmän, mitä vähemmän?

Toiseksi haluamme taata The Ulkopolitistin pysymisen ilmaisena, aina. Tämä tarkoittaa myös mainoksia tai kaupallista yhteistyötä, jonka haluamme tehdä tyylikkäästi ja mahdollisimman paljon lukijoitamme ja kuulijoitamme palvelevasti. Tämän takia pyydämme jakamaan perustietoja itsestäsi ja kulutustottumuksistasi: näin voimme tarjota The Ulkopolitistin lukijoille relevantteja etuja. Nämä tiedot ovat nimettömiä ja luottamuksellisia, ja käytämme niitä vain tilastomassana, emme yksilöittäin eriteltyinä. Emme luovuta tietoja eteenpäin, kenellekään, koskaan.

Ensimmäisessä osiossa kysymme taustatietoja sinusta ja mielenkiinnon kohteistasi, ja toisessa näkemystäsi The Ulkopolitistin sisällöstä.

Vastaajien kesken arvotaan The Ulkopolitist -fanituotteita!

Pyydämme vastaamaan kyselyyn helmikuun loppuun mennessä.

Mikäli haluat osallistua palkinnon arvontaan, jätä sähköpostiosoitteesi alle. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin voittajien yhteydenottoon
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of The Ulkopolitist ry.