Конкурс за чланство у Београдској конференцији правника 2022

Драге колеге и колегинице,

Са великим задовољством вас позивамо да постанете члан Београдске конференције правника!

Београдска конференција правника је покренута са идејом да студенте права и дипломиране правнике упозна са различитим правничким професијама којима се могу бавити. Ова иницијатива је преточена у ''БЕКОП годишњи програм'' који укључује годишњу конференцију али и програме који учесницима пружају специфична знања путем радионица, предавања, семинара. Поред годишњег програма БЕКОП се труди да учествује на државним и међународним пројектима који имају за циљ едукацију младих о различитим правним делатностима и њиховим правима, развоју система неформалног образовања, унапређењу запошљавања младих правника и унапређењу правосуђа.

Више о нашој огранизацији можете сазнати на нашем сајту www.bekop.rs као и праћењем наших профила на друштвеним мрежама.

Током свог рада Београдска конференција правника је препозната као стабилан партнер међународних и државних институција као што су Министарство правде, Правосудна академија, Правни факултет Универзитета у Београду, Град Београд, Адвокатска комора Београда, Комора јавних бележника и Извршитељска комора Србије, Национално удружање медијатора Србије као и многих других.

Надамо се да ћете нам се придружити!


Срдачно ваша,

Београдска конференција правника
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и презиме *
Број телефона
Email *
Факултет и година студија или занимање
Да ли сте до сада учествовали на БЕКОП програму?
Clear selection
Због чега желите да будете део БЕКОП тима?
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy