Berlin - når det er bedst
På berlin-guide er der inspiration til turen til Berlin. Fortæl historien om din bedste oplevelse i Berlin og få chancen for at vinde et eksemplar af Tove Fleischers bog om kærlighed i kommunismens tid. Du er velkommen til at indsende flere oplevelser.

Forlaget Vandkunsten har stillet to eksemplarer på højkant. Vinderen trækkes tilfældigt blandt de indkomne oplevelser og får direkte besked fra forlaget Vandkunsten. Kun vinderne får direkte besked.

Berlin-guide forbeholder sig ret til vederlagsfrit at bringe de bedste oplevelser - evt i redigeret form - på berlin-guide.dk og https://www.facebook.com/berlinguidedk/.

For at kunne finde vinderen beder vi om kontaktinformation på dig. Kontaktinformationen for vinderen går videre til Forlaget Vandkunsten. Hvis du ønsker at din oplevelse skal være anonym sætter du blot kryds i feltet, hvor navn og adresse oplysninger fremgår.

Hvad er din bedste oplevelse i Berlin?
Her kan du skrive din fortælling. Brug 10-15 linjer og skriv fx lidt om hvad du oplevede, hvor det var, og hvad der i særlig grad gjorde indtryk på dig. Det kan være en begivenhed, et besøg på en restaurant, møde med mennesker, en naturoplevelse. Du har frit slag - begynd med "Min bedste oplevelse i Berlin....
Your answer
Vil du krediteres for din fortælling *
Hvis du bliver krediteret for din fortælling vil dit navn blive nævnt fx "fortalt af Peter Hansen". Selvom du vælger at være anonym kan du stadig deltage i konkurrencen.
Dit navn og adresse
Skriv dit navn, adresse samt e-mail adresse. Hvis du har valgt at være anonym, så bliver oplysningen kun anvendt til at finde dig, hvis du skulle være heldig at vinde bogen. Har du valgt at blive krediteret er det kun dit navn, som vil blive bragt.
Your answer
Tusind tak
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms