Pyydä etäopastusta
Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen voit pyytää apua ja opastusta tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen käyttöön. Opastusaiheena voi olla esimerkiksi: laitteen asetukset ja peruskäyttö, netin käyttö tai erilaiset sähköiset palvelut.

Etäopastajina toimivat Enterin vertaisopastajat. Etäopastusta annetaan puhelimitse, lisäksi voidaan hyödyntää erilaisia videopuhelu- ja etähallintasovelluksia, kuten WhatsApp, Skype, Meet, Zoom, Windows 10:n Pikaopastus ja TeamViewer.

Enterin toimisto vahvistaa sinulle tekstiviestillä, kuka etäopastaja ottaa opastuksen hoitaakseen. Lisätietoa ENTER ry:n etäopastuksesta https://www.entersenior.fi/enter-opastaa/etaopastus/
Nimi *
Puhelinnumero (kirjoita numerot yhteen) *
Laite, jolle tarvitset etäopastusta
Käytössäni on seuraavat videopuhelusovellukset
Opastusaihe lyhyesti
Etäopastuksen ajankohta
Valitse sinulle sopivat ajankohdat seuraavan viikon ajalta. Tämä kysymys on suuntaa antava, tarkempi opastusaika voidaan sopia, kun etäopastaja on sinuun yhteydessä.
Mistä sait kuulla Enterin etäopastuksesta?
Clear selection
Olen ENTER ry:n jäsen
Clear selection
Asuinpaikkakuntani on...
Olen tutustunut Enterin etäopastusta koskevaan rekisteriselosteeseen ja annan luvan tietojeni käsittelyyn (pakollinen kysymys) https://www.entersenior.fi/yhdistys/selosteet/rekisteriselosteet/#token-3406571 *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ENTER ry. Report Abuse