Ημερίδα με τίτλο: «Εξερευνώντας τις δυναμικές των υπαίθριων περιβαλλόντων μάθησης και παιχνιδιού»
Το Εργαστήριο Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Εξερευνώντας τις δυναμικές των υπαίθριων περιβαλλόντων μάθησης και παιχνιδιού» (Exploring the dynamics of outdoor learning and play environments). Η Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 στον χώρο του Τμήματος, έχει διεπιστημονικό και διεθνή χαρακτήρα με τη συμμετοχή ομιλητών και συντονιστών εργαστηρίων από Παιδαγωγικά Τμήματα και Αρχιτεκτονικές Σχολές από την Ελλάδα και τη Νορβηγία. Η Ημερίδα απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φοιτήτριες και φοιτητές. Το Πρόγραμμα θα αποτελείται τόσο από διαλέξεις όσο και βιωματικά εργαστήρια σε υπαίθρια περιβάλλοντα.

Στην παρακάτω φόρμα παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στις διαλέξεις και στα εργαστήρια. Η συμμετοχή στα εργαστήρια θα είναι περιορισμένη και θα τεθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα λάβουν ενημέρωση για περισσότερες πληροφορίες στο προσωπικό τους email. Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Ιδιότητα *
Your answer
Τηλέφωνο
Your answer
14.00- 15.40: Εργαστήρια (συμπληρώθηκε ο αριθμός συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο georgia.gessiou@gmail.com)
Your answer
16.00- 19.00 : Διαλέξεις, Αμφιθέατρο, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, 1ος όρφος *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service