Ilmoittautuminen syysleirille 2019
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Luonto-Liiton Uudenmaan piirin syysleireille, joita pidetään kaksi; Nuorille omansa ja lapsille omansa, molemmat Sierlan leirikeskuksessa. Sinulle on paikka leirillä vasta, kun olet saanut toimistosta vahvistusviestin. Vahvistamme leiri-ilmoittautumisia n. kerran viikossa, yleensä perjantaisin.

Täytä tämä lomake yhdessä huoltajasi kanssa.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova vasta, kun olemme ottaneet yhteyttä huoltajaan ja saaneet varmistuksen osallistumisesta. Kun ilmoittautuminen on varmistettu, voit jäädä rauhassa odottelemaan leirikirjettäsi. Se tulee sähköpostilla antamaasi osoitteeseen noin 2 viikkoa ennen leiriä. Kirjeessä on mukana tarkempia tietoja leiristä, varustelista, henkilötietolomake ja lasku. Henkilötietolomake ja kuitti maksetusta laskusta kerätään leirin alussa.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä leiristä, otathan yhteyttä lup@luontoliitto.fi tai lup-lapset@luontoliitto.fi.

VINKKI: Ennen kuin ilmoittaudut, voit liittyä Luonto-Liiton jäseneksi tästä linkistä: www.luontoliitto.fi/liity
Säästät saman tien leirimaksussa ja saat Luonto-Liiton jäsenedut!

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitamme leirin hinnan, ellei kyse ole sairastapauksesta. Tällöin vaadimme lääkärintodistuksen. Järjestäjä voi peruuttaa leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä, mikäli leiriläisiä ei ole riittävästi tai syynä on jokin muu akuutti asia, kuten leiripaikan tulipalo tms.
*
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy