Shravasti meditációs elvonulás regisztrációs adatlap
Itt regisztrálhatsz az elvonulásra.
Ha kérdésed merül fel, az alábbi elérhetőségeken találsz meg minket:
Mobil: +36 30 864 8067
email: drikungkagyuzalaszanto@gmail.com
Név *
Your answer
Mely napokon szeretnél részt venni? *
Kérsz ellátást? *
Az ellátás tartalmazza 2019.05.18-án az ebédet, 2019.05.19-én a reggelit és az ebédet. Ennek költsége 2500Ft/nap. Kávé és tea mindenki számára rendelkezésre áll majd a nap folyamán.
Szeretnél sátrazni a sztúpánál? *
A sztúpa körül a sátrazás nomád körülmények között lehetséges. Mosdó csak a Sztúpa Ajándékbolt nyitvatartási idejében áll rendelkezésre. Az elvonulás ideje alatt a sátrakat nem őrizzük, a sátorért és az azokban elhelyezett tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.
Email címed: *
Az email címedre azért van szükségünk, hogy esetleges változás vagy kérdés esetén fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot. Köszönjük!
Your answer
Alábbiakban elfogadom, hogy az elvonulás ideje alatt nem fogyasztok húst, illetve bódító hatású szereket, valamint nem dohányzom. Az elvonulás alatt csendfogadalmat teszünk (ennek időtartama az adott napi gyakorlás kezdetétől a napi gyakorlás végéig tart, azaz szombat estétől vasárnap reggelig lehet beszélgetni), ennek betartását is kötelező érvényűnek fogadom el. Az elvonuláson saját felelősségemre veszek részt, figyelembe véve fizikai és mentális állapotomat. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service