Vuosijuhlailmoittautuminen
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua TPO:n 90. vuosijuhlaan

------
Kutsu

Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät Turun yliopiston Pohjalaisen Osakunnan 90. vuosijuhlaan lauantaina 24.2. Aloitamme juhlan cocktail-tilaisuudella kello 16.30, ja varsinainen iltajuhla alkaa kello 18.00. Siirrymme iltajuhlan päätyttyä salaiseen jatkopaikkaan, ja silliaamiaista vietämme seuraavana aamuna kello 11.00 alkaen.

Cocktail-tilaisuus järjestetään YO-talo B:ssa sijaitsevassa Osakuntasalissa (Rehtorinpellonkatu 4–6 B, 20500 Turku) kello 16.30 alkaen. Cocktail-tilaisuudessa vastaanotamme tervehdyksiä, ja sen päätyttyä siirrymme kuljetuksin varsinaiseen iltajuhlaan, joka alkaa kello 18.00 Q-talolla (Nummenpuistokatu 2, 20540 Turku). Silliaamiainen tarjoillaan sunnuntaina 25.2. kello 11.00 TYYn saunalla (Rehtorinpellonkatu 4–6 A, 20500 Turku).

Illalliskortin hinta on TPO:n jäsenille 85 € ja muille 90 €. Sillisaamiainen maksaa 5 €, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluatte tukea osakuntamme toimintaa tai ohjata mahdolliset lahjoitukset toimintamme tukemiseen, voitte halutessanne liittyä vuosijuhlamaksun yhteydessä TPO:n kannatusjäseneksi. Illalliskortti maksetaan osakunnan tilille FI84 5711 1350 5954 65 (viestikenttään teksti ”TPO90”).

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.1. ja sulkeutuu perjantaina 16.2.
Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti verkkolomakkeella osoitteessa https://goo.gl/forms/m1RZi2cZ2yT0HEUH2. Jollei teillä ole mahdollisuutta ilmoittautua verkkolomakkeella, voitte ilmoittautua sähköpostitse tai puhelimitse suoraan vuosijuhlamestarille (tiedot alla). Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä vuosijuhlamestariin, Saana Kallioon (tpo90vuosijuhlat@utu.fi).


Juhlapuku / tumma puku, akateemiset kunniamerkit
Kutsu on avec.
Nimi (etunimi, sukunimi) *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Mahdollinen edustamasi taho
Your answer
Esitätkö tervehdyksen cocktail-tilaisuudessa? *
Osallistutko silliaamiaiselle? *
Menu *
Allergiat ja erityisruokavaliot
Your answer
Juomat *
Mahdollisen avecin nimi (huomaathan, että avecin tulee ilmoittautua erikseen)
Your answer
Muu pöytäseuruetoive
Your answer
Maksan... *
Muita terveisiä tai kysymyksiä juhlatoimikunnalle?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy