ЗАПИСВАНЕ ЗА АТЕЛИЕ ЗА ПРИКАЗКИ
В Aтелие за приказки, децата тръгват на пътешествие в света на приказките, а ние, с помощта на литературата и изкуството, съпровождаме тях, както и вас - техните родители.


>>> ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ (1 - 3 г) - Ателие за приказки JUNIOR
Книгите и творческите занимания са от най-забавните и ефективни начини децата на тази възраст да опознават света с всичките му цветове и особености. JUNIOR ателиетата са комбинация и от двете. 

В първата част на работилницата провеждаме интерактивно четене на детска книжка, подходяща за възрастта. Историята се разгръща във втората част, когато заедно с децата и родителите им провеждаме тематична творческа активност, свързана с прочетената книжка.  

Всички материали са осигурени от нас. От вас очакваме да си носите доброто настроение, и да си позволите да се позабавлявате и да прекарате качествено време с детето си. 


>>> ЗА СЪЗДАТЕЛИ НА ПРИКАЗКИ (4 - 8 г) - Ателие за приказки

За първи път децата заемат активната роля в процеса и сами се превръщат в създатели на приказки. С помощта на разказвач и илюстратор, децата сами създават една обща приказка, като определят персонажите, обстановката и сюжетната линия. 

Приказката оживява пред очите на децата през илюстрациите, които излизат изпод ръцете на илюстратора, докато приказката се развива. В уютна обстановка, приказката излиза от въображението на децата и се материализира пред тях.

Всеки си тръгва след официална церемония с титлата „Създател на приказки“, а скоро изпращаме и редактирана приказка с финална илюстрация за спомен на всеки участник и семейството му.>>> ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Ателие за приказки (за деца от 4 - 8 г) - понеделник, 22.07.2024 г - 18.30 ч - 20 ч - Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала", ул. Емил Берсински 5

Такса за участие: 
- 35 лв на дете
- 30 лв за второ дете в семейството
- 26 лв за трето дете в семейството

Събитията се провеждат в малки групи и участието е след предварително записване. Заплащането става на място преди работилницата, с карта или в брой.

При недостатъчно записани участници, събитието може да бъде отменено.>>> За записване, моля попълнете формата по-долу. 

На посочения и-мейл адрес ще получите:
- покана за събитието, която да добавите в календара си
- автоматично потвърждение с информация за локацията и работилницата
Моля да проверявате и папка "Спам", защото писмата ни понякога все още попадат там.

Ако имате въпроси, можете да ни пишете на ateliezaprikazki@peroichetka.com. 

За актуална информация за предстоящите издания и други интересни проекти, следете нашия уебсайт https://peroichetka.com/ и последвайте Ателие за приказки във Фейсбук и в Инстаграм. 
  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Дата и час на ателието, което предпочитате:
*
Име на родител: *
Телефон: *
Име на детето: *
Възраст на детето: *
Откъде научихте за "Ателие за приказки"? *
С попълването на този формуляр се съгласявате, че сте прочели и приемате политиката ни за поверителност. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy