Апликација за семинар за емоционална интелигенција
Семинарот ќе се одржи на 5 и 6 февруари (дводневен е семинарот) од 14:00-19:00 на Филолошки факултет - Скопје. За техничка подршка јавете се на 078538762
Име
Пишувајте кирилица
Your answer
Презиме
Your answer
Датум на раѓање
MM
/
DD
/
YYYY
Образование. Во моментов сум...
Универзитет / Факултет или училиште
Наведете го факултетот каде што студирате или средното училиште каде што учите.. Доколку не сте студент наведете го тоа.
Your answer
Департман (насока)
Your answer
Година на студии
Ако не студирате прескокнете го ова прашање
Телефон
Your answer
E-mail
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms