Eines i estratègies per millorar la salut del sòl pelvià més enllà dels kegels i els hipopressius, a càrrec de Judit Capa
Conferència en el marc dels actes commemoratius del 25N
Data: 26 de novembre a les 20h
Lloc: telemàtica
Nom *
El nom sentit permet que les persones trans puguin ser tractades i anomenades d'acord amb el gènere amb què s'identifiquen (independentment de si tenen o no el canvi fet en el seu DNI)
Cognoms *
Correu electrònic *
Si hi ha cap novetat, us informarem a través d'aquest correu
Telèfon de contacte *
Població *
Edat *
Gènere *
Si tens algun comentari, ens ho pots dir aquí. Gràcies!
Protecció de dades *
D’acord amb l’article 13 del Reglament general de protecció de dades (RGPD), us facilitem la següent informació: Informació bàsica sobre protecció de dades. Responsable del tractament: Ajuntament de Torelló. Carrer Ges d’Avall, 5, 08570 Torelló Tel. 93 859 10 50 Torello torelló@ajtorello.cat; www.ajtorello.cat. Finalitat del tractament: Gestió de jornades, cursos o sessions informatives organitzades per l’Ajuntament de Torelló. Base jurídica: Consentiment de la persona. Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, adreçant-vos a l’Ajuntament de Torelló. Destinataris: Les vostres dades no es cediran i no es transferiran fora de la Unió Europea. Drets de les persones: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació o la seva portabilitat, enviant la vostra sol·licitud mitjançant escrit presentat en el Registre General de l’Ajuntament de Torelló, a través de la seu electrònica www.ajtorello.cat Termini de conservació de les dades: mentre es mantingui la vigència de la comunicació.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy