ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ // Πώς φαντάζομαι την πλατεία μου;
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

18 και 19 ΜΑΪΟΥ 2018
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου)

// ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ //

Με το παρακάτω ερωτηματολόγιο θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να ανατρέξετε στην εμπειρία σας και να αξιολογήσετε το διήμερο εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού και placemaking που πραγματοποιήσαμε στις 18 και 19 Μαΐου 2018 για την Κεντρική Πλατεία της Νεάπολης.

Οι παρατηρήσεις σας, τα σχόλια σας και οι ιδέες σας θα μας επιτρέψουν να βελτιωθούμε και την επόμενη φορά να είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε ακόμα περισσότερο στις προσδοκίες σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και συνεργασία!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα οργάνωσης και συντονισμού

// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ //

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργανώνει εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού με θέμα: Πως φαντάζομαι την πλατεία μου; στην κεντρική πλατεία της Νεάπολης (Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου).
Στόχος του εργαστηρίου είναι μέσα από την συμμετοχική διαδικασία, τη συζήτηση, την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και το σεβασμό της διαφορετικότητας, να αναδείξει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της πλατείας που αποτελούν την ταυτότητα της. Η αξιοποίηση των χαρακτηριστικών που κάνουν την πλατεία ξεχωριστή και αναδεικνύουν τις δυνατότητες που προσφέρει, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ποιοτικού δημόσιου χώρου, που συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας των ανθρώπων που τη ζουν.
Ελάτε να αποφασίσουμε μαζί ποιά είναι η εικόνα της κεντρικής πλατείας της Νεάπολης που θέλουμε να αναδείξουμε. Αυτή η εικόνα θα πρέπει να αποτελείται από τις φωνές των πολιτών που ζουν, εργάζονται και γνωρίζουν τον τόπο. Με αυτόν το τρόπο να καταγράψουμε τις προτάσεις και να δημιουργήσουμε ένα αρχικό πλάνο δράσης για την αναδιαμόρφωσή της, αλλά και να προγραμματίσουμε κάποιες από τις προτάσεις που θα προκύψουν.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service