Jekun jäsenkysely toukokuussa 2020
Tämä kysely on Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n eli Jekun jäsenille. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa jäsenten toiveita, ajatuksia ja kehittämisideoita yhdistyksen toimintaa koskien.

Toivottavasti sinulta liikenee hetki kyselyn täyttämiseen! Kyselyn täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Näistä asioista kysellään mielipidettäsi:
1. Jekun toiminta
2. Jekun jäsentiedotus
3. Jyväskylän sydämessä -brändi

Kyselyn perusteella toimintaa voidaan kehittää jäsenten toivomaan suuntaan ja tarpeita vastaavaksi. Toivomme vastauksia pe 22.5. mennessä. Voit myös aina laittaa palautetta ja toiveita Jekulle sähköpostilla minna.kankainen@jekku.fi tai p. 0405488480

Voit jättää vastauksesi myös nimettömänä. Kiitos vastauksistasi ja aurinkoa kevääseen!

******

Jekun toiminnan tarkoituksena on vahvistaa Jyväskylän keskustan vetovoimaa sekä positiivista mielikuvaa keskustasta. Toimintaamme kuuluu mm. verkostoitumis-, koulutus- ja infotilaisuuksia jäsenille ja keskustatoimijoille, tiedotusta jäsenille, medialle ja yhteistyökumppaneille, aloitteita, kannanottoja, yhteismarkkinointia ja yhteisiä tapahtumia.

Vuoden 2019 loppukesällä lanseerattiin Jyväskylän sydämessä -brändi, jonka tarkoituksena on tuoda esille kuluttajia kiinnostavaa sisältöä Jyväskylän keskustasta sekä vahvistaa myönteisiä mielikuvia.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy