Camera de Conturi București - Eficiența și eficacitatea măsurilor luate de Sectorul 1 al municipiului București, pe perioada pandemiei, pentru asigurarea unor servicii de calitate cetățenilor
Buna ziua.
Camera de Conturi București desfășoară în perioada 27.04 -06.07.2022 acțiunea de auditul performanței cu tema ,,Eficiența și eficacitatea măsurilor luate de municipalități pe perioada pandemiei pentru asigurarea unor servicii de calitate” la Sectorul 1 al Municipiului București.
În acest context vă adresăm prezentul chestionar, pe care sperăm să aveți disponibilitatea de a-l completa.

Înainte de a începe completarea chestionarului vă informăm următoarele:
1. Durata estimată de completare a chestionarului este de 5 minute,

2. Setarea chestionarului NU PERMITE AFIȘAREA / COLECTAREA ADRESELOR DE MAIL ale cetățenilor care vor completa chestionarul, astfel se asigură confidențialitatea respondenților. Răspunsurile dumneavoastră vor fi prezentate în Raportul de Audit în mod centralizat, agregat și anonimizat (implicit), în scop pur statistic, doar pe parcursul și în interesul misiunii de audit.

3. Pe parcursul completării chestionarului puteți folosi butoanele ”înainte” sau ”înapoi” pentru a naviga prin secțiunile chestionarului.

4. Chestionarul se poate completa exclusiv online, până la data de 19 iunie 2022, ora 23:00.
 
5. Completarea chestionarului NU NECESITĂ conectarea la Google !!!
Mențiunea ” * Obligatoriu ” semnifică faptul că semnul  * pus după ? vă notifică faptul că respectiva întrebare este obligatorie, respectiv trebuie să furnizați un răspuns ca să puteți trece la întrebarea următoare.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy