WY in de tent 2020
!!!!!GOED NIEUWS!!!!!!
We zijn bij de Stayokay geweest en we mogen in juli onze WY in de tent door laten gaan!. Het zal wat aangepast zijn en vooral WY voor de tent worden...MAAR dat mag de pret niet drukken. DUS meld je aan voor deze mooie week...

Wim en Yvette hebben een prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven. Een idee, een droom, een fantasie die tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote en vooral sfeervolle tent waarmee zij reizen in binnen en buitenland ( Ibiza, Noord Frankrijk)

In de week van woensdag 22 juli t/m dinsdag 28 juli organiseren Wim Danckaarts en Yvette Baan van WY centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht wederom een week van Zomerse Ontspanning en Bewust Zijn.

De tent staat ook nu wederom op het kampeerterrein van het Stayokay Hostel Baanhoekweg 25 in Dordrecht. Een prachtig natuurgebied, waar je kan wandelen of varen, omringt deze kampeerplaats. Een plek waar we ontmoeten in Zijn en ervaren wat verteld of gedeeld wil worden.

Met dit aanmeldformulier kun je je aanmelden voor de verschillende activiteiten die deze week (waarin de DAG BUITEN DE TIJD valt) plaatsvinden. Alle activiteiten zijn op donatiebasis.

Let op!! Bij de activiteiten geldt een max aantal deelnemers. Door de coronamaatregelen gelden strenge kaders op aantal en onderlinge afstand met forse boetes bij overtreden. Meld je dus op tijd aan.

De uitgebreide beschrijving van alle activiteiten vind je op onze website
https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/tent-events

Nieuw is:
Dat jij wellicht zelf ook iets wil aanbieden in deze week. WY horen dat graag. (denk bv. aan een ochtendmeditatie, stiltewandeling, GPS-tocht, workshop, lezing etc,) Kom je kamperen en wil je wat aanbieden mail dat dan aan Wim en Yvette wycentrum@gmail.com

Om niets te hoeven missen van het programma en de mooie omgeving, kun je deze week ook zelf een kampeerplek reserveren. (ca. €7 per nacht) Als je bij je reservering vermeldt dat je graag in de buurt van de tent van Wim en Yvette wil staan, kunnen we een mooi veld creëren voor Zomerse Ontspanning en Bewust Zijn.

Voor meer informatie over het campingterrein: https://tinyurl.com/yj6v8byy
https://www.vvvdordrecht.nl/nl/overnachten/logies/campings/dordrecht/camping-stayokay-dordrecht/detail=1089_000030_000000_112260

Ben je niet zo'n kampeerder, dan kun je ook op een andere manier overnachten bij het Stayokay (bv in het hostel zelf, in een ecolodge of in een wikkelhouse) https://www.stayokay.com/nl/hostel/dordrechtEmail address *
Naam: *
Telefoonnummer: *
Ik kom met ... personen
Ik wil mij aanmelden voor de volgende activiteiten *
Required
De volgende informatie is van belang als je zelf ook iets wil faciliteren tijdens 'de week buiten de tijd'
Zoals beschreven is het mogelijk om zelf een activiteit te geven. Een voorwaarde daarbij is wel dat je minimaal één of meerdere nachten op de camping (of hostel) overnacht. Ook is het belangrijk om zelf voor de benodigdheden te zorgen die hiervoor nodig zijn. Bij twijfel neem contact op met Wim of Yvette.
Ik wil graag de volgende activiteit faciliteren. Geef een omschrijving van wat je wilt doen.
Ik wil ook graag op de camping blijven tijdens deze dagen. Ik neem hiervoor zelf contact op met het Stayokay hostel *
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen van WY Centrum voor bewustzijn. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy