Ja, ik kom naar de Open Middag van BeterBijbel.nl en stichting Wat zegt de Bijbel
Anno 2019 staan we via Facebook, Instagram en Whatsapp met de hele wereld in contact. Dat biedt ook ongekende mogelijkheden voor het evangelie, zou je denken. Maar is dat wel zo? Kunnen we met behulp van internet meer en beter de boodschap van de Bijbel brengen, en zo ja, hoe dan? En wat heeft dat met ons eigen leven te maken?
Over deze en andere vragen gaan we nadenken op de Open Middag van stichting ‘Wat zegt de Bijbel’ op zaterdag 30 maart. Speciale gast is Mark de Boer, schrijver van ‘Nooit meer evangeliseren’, voorheen directeur Agape en nu directeur van Ark Mission, een organisatie die zich richt op het vertellen van het verhaal van de Bijbel aan kwetsbaren in de samenleving.
Welkom op deze inspirerende en interactieve middag, samen met bestuur, medewerkers, BeterBijbel-deelnemers en achterban.

Open Middag in het kort:
• Zaterdag 30 maart 2019
• Lokatie: Goede Herderkerk, Ganzeweide 17, 6713 CA, Ede.
• OV: vanaf station Ede-Wageningen: bus nr. 5 (station De Klomp via Kernhem) brengt je in 7 min. naar halte Ganzeweide. Daarna 2 minuten lopen naar de kerk.
• Programma: Inloop met koffie en thee met wat lekkers vanaf 14.00 uur; interactief programma van 14.30 tot 17.00 uur; uitloop met een frisje tot 18.00 uur.

Tot zaterdag 30 maart!

Email address *
Voor- en achternaam *
Your answer
Telefoon
Your answer
Opmerkingen
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service