Internationella kvinnodagen 8 mars
Du tillfrågas att medverka i denna kampanj i egenskap av att du är en kvinna som lever med hiv. Det senaste året har varit speciellt för alla. Många som vi (organisationerna som står bakom kampanjen) kommer i kontakt med vittnar om att coronapandemins restriktioner och krav på social distansering väcker minnen från hivepidemins början på 80- och 90-talet. Det gäller kanske speciellt långtidsöverlevare eller "long time survivors". För dig som är ung, eller som nyligen fått din diagnos, är det kanske så att situationen framkallar helt andra reaktioner? Vi vill bjuda in alla kvinnor som lever med hiv att tänka högt, reflektera kring minnen, längtan, frustration, tacksamhet, ensamhet, gemenskap, systerskap och allt annat som nedan frågor kan väcka till liv.

I formuläret finns fyra frågor, och du väljer själv hur många av dem du vill svara på.

Alla svar är anonyma och det går inte att koppla dem till ditt namn eller mailadress. Om du har frågor om enkäten eller kampanjen, maila till info@kunskapsnatverk.se.

Om frågorna i enkäten sätter igång tankar som är svåra att hantera, eller om du behöver någon att prata med, tveka inte att kontakta Noaks Ark eller Posithiva Gruppens stödverksamhet.

Tack för din medverkan!

Posithiva Gruppens Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv
Noaks Ark Stockholm
1. Restriktionerna det senaste året har påverkat mig genom att…
2. Jag tycker det är viktigt att utbyta erfarenheter med andra kvinnor som lever med hiv för att…
3. När pandemin är över ser jag fram emot att…
4. Egna övriga tankar kring gemenskap mellan kvinnor med hiv
Vad är din ålder?
Glöm inte att trycka på "skicka" när du är klar.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Posithiva Gruppen. Report Abuse