SP onderzoekt bejegening bewoners door gemeente Gouda
De SP doet onderzoek naar de bejegening van de gemeente naar bewoners die een beroep doen op de gemeentelijke dienstverlening.

Regelmatig bereiken ons klachten over de dienstverlening door de gemeente Gouda. Vaak gaan die klachten over de bejegening. Bewoners voelen zich niet goed geholpen. Dat kan omdat iemand een verkeerde toon aanslaat, intimiderend overkomt, beledigt, arrogant is, formalistisch is, de stem verheft, of niet of te laat reageert op verzoeken of iemand te lang laat wachten.

Bewoners die niet zo mondig zijn of door (financiële) problemen door de bomen het bos niet meer zien kunnen het opgeven als ze tegen problemen in de bejegening aanlopen. Terwijl zij de dienstverlening van de gemeente hard nodig hebben.

De enquête is,als u dat wenst, volledig anoniem. Met de uitslag van de enquête zal de SP voorstellen doen hoe de bejegening verbeterd kan worden.

Hoe tevreden bent over de manier waarop u bent behandeld door de gemeente Gouda
Met welke afdeling van de gemeente Gouda heeft u contact gehad?
Wilt u toelichten geven op uw ervaringen met de dienstverlening van de gemeente Gouda
Your answer
Bent u bereid om samen met de SP een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de bejegening door de gemeente?
Als u een bijdrage wilt leveren aan het verbeteren van de bejegening door de gemeente of als u op de hoogte gehouden wilt worden van het onderzoek dan kunt u hier uw contactgegevens achterlaten (het liefst een telefoonnummer en een email adres).
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service