Iulius Outdoor Office Day - Blood Donation
Vă invităm în cadrul Iulius Outdoor Office Day, pe 21 iunie, între orele 08:00 și 13:00, să faceți o faptă bună pentru comunitate prin donare de sânge! 🩸

👉 Unde? - fosta locație a Centrului de Vaccinare, pe terasa Iulius Mall (se poate ajunge urcand treptele de langa Tucano/Congress Hall)

Când? Intre ora 8:00 - 13:00, pe 21 iunie si pot dona 2 persoane simultan, programarile fiind la o diferență de 15 minute.

Hurry up, locurile sunt limitate!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0730 066 913 - Tania Gheorghe (Marketing Specialist Iulius Town)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
Vârstă *
Număr de telefon *
Este prima data când donezi sânge? *
În ce interval orar ai dori să donezi sânge?
Clear selection
Cum se ajunge la Centrul de Transfuzie - fostul Centru de Vaccinare
Prelucrarea de date cu caracter personal inserate în prezentul document se realizează de către Attrius Developments S.R.L. în temeiul art. 6 lit. (a), lit. (b) și lit. (f) din Regulamentul European 679/2016, cu respectarea tuturor prevederilor Regulamentului și a tuturor dispozițiilor legale aplicabile și a drepturilor conferite de lege persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv accesul la date, rectificarea sau ştergerea acestora sau restricţionarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, precum şi a dreptului la portabilitatea datelor, drepturi pe care le poate exercita adresandu-se operatorului in scris, la urmatoarea adresa de contact: ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L., TIMIȘOARA, Str. Piata Consiliul Europei, n. 2, Judetul Timiș. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy