Ilmoittaudu On-Ramp -kurssille
Aloittaaksesi CrossFit-harjoittelun sinun tulee ensin käydä ON-RAMP kurssi. Kurssilla käydään läpi perusteet ja se antaa hyvän pohjan varsinaisen CrossFit-harjoittelun aloittamiselle vaikka olisit jo kokenut konkari urheilussa. Kurssilla käydään läpi liikkeiden mekaniikat harjoittelun intensiivisyyttä pikkuhiljaa nostaen. Kurssi on tekniikkapainotteinen ja antaa valmiudet harjoittelun aloittamiselle boxilla.

ON-RAMP -kurssi sisältää yhdeksän harjoituskertaa ja ravintoluennon kolmen viikon jaksolla erikseen sovittuna ajankohtana. Ravintoluennon ajankohta sovitaan kurssin päättyessä erikseen.

Varusteiksi liikuntavaatteet, -lenkkarit sekä juomapullo. Liikunta tapahtuu pääasiallisesti salilla mutta voi sisältää hieman ulkoliikuntaa.

Aikataulu:
Kolme kertaa viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, kolmen viikon ajan.
Aamuryhmä (a): klo 10:00 – 11:30
Iltaryhmä (i): klo 18:30 – 20:00

Mikäli kurssin aikana sinulla tulee aikatauluesteitä osallistua oman ryhmäsi tunneille, voit osallistua toiseen ryhmään (esim ilmoittauduit iltaryhmään, tulee tunti että et pääse, hyödynnä aamuryhmää) ja toisinpäin.

Kurssimaksu suoritetaan kurssin alussa paikanpäällä. Maksutapoina toimivat luottokortti, käteinen, liikuntasetelit ja lasku

Email address *
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Ilmoittaudu kurssille: *
Kurssi 69.i (7.1. - 25.1.) iltaryhmä - TÄYNNÄ
Lisätiedot tai kysymykset?
Your answer
Viimeistele ilmoittautuminen klikkaamalla sinistä "Lähetä" nappia.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service