Női Erőforrás Család és KarrierPONT Miskolc
A Női Erőforrás Család és KarrierPONT a nők atipikus, rugalmas foglalkoztatásának elősegítését, a munka és magánélet összehangolásának segítését tűzte ki célul. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a nők könnyebben összehangolják a munka és a magánélet területeit az életükben, hogy ebben a folyamatban a család és a társadalom minden tagja támogassa őket. Azt gondoljuk, hogy ebben a folyamatban a nőkön keresztül a teljes családokat, azok minden tagját támogatni kell.
Hiszünk benne, hogy az egyre szélesebb körű magánéleti és társadalmi szerepet vállaló nők hasznos és hatékony munkaerőként jelennek meg a munkaerőpiacon akkor is, ha rugalmas munkaidőben, vagy nem helyhez kötötten kell végezniük a munkájukat. Abban szeretnénk segíteni a nőket, hogy ismerjék fel és tudják képviselni a családi életükben már jól bevált képességeiket a munkaerőpiacon is.
Abban segítjük a munkáltatókat, hogy megismerjék és elismerjék a munkaerőpiacra visszatérő kisgyermekes anyák kompetenciáit, és motiváltak legyenek a foglalkoztatásukban.
A Női Erőforrás Család és KarrierPONT szolgáltatásai minden esetben ingyenesek.

Köszönjük, ha ön rászán néhány percet az anonim kérdőívünk kitöltésre, mellyel abban segít nekünk, hogy minél jobban megismerjük a hozzánk forduló (vagy fordulni szándékozó) nők helyzetét, véleményét, igényeit.
Ha önnek további kérdése, meglátása van, bátran forduljon a Női Erőforrás Család és KarrierPONT-hoz a info@noieroforrasmiskolc.hu emailcímen, vagy látogassa meg a www.noieroforrasmiskolc.hu weboldalt.

Az ön neme
Az ön életkora (kérjük, egész számot írjon)
Your answer
Az ön lakóhelye
Your answer
Az ön családi állapota
Az ön gyermekeinek száma
Tervezik önök további gyermek(ek) vállalását az elkövetkező 3 évben?
Az ön legkisebb gyermekének életkora:
Az ön iskolai végzettsége:
Aktív dolgozó-e ön jelenleg ?
Tervez-e ön az elkövetkező 3 évben munkakört vagy pályát módosítani?
Szívesen venne-e részt olyan programokon, amelyek a munkába állását, vagy az esetleges pályamódosítását segítik? (több válasz is megadható)
Szívesen venne-e részt olyan programokon, amelyek a személyes fejlődését (pl. önismeretét, problémamegoldó képességét, párkapcsolata javulását, stb.) segítik? (több válasz is megadható)
Szívesen részt venne-e a Női Erőforrás Család és KarrierPONT kisgyermekes anyukáknak szóló programjain?
Milyen típusú programok érdekelnék önt a Női Erőforrás Család és KarrierPONT szervezésében? (több válasz is megadható)
Milyen témájú baba-mama klubok, foglalkozások érdeklik önt leginkább? (több válasz is megadható)
Ön szerint mire van szükség egy baba-mama-papa-barát közösségi térben? (több válasz is megadható)
Ön szerint mire van szükség egy baba-mama-papa-barát közösségi térben az előző kérdésben felsoroltakon kívül?
Your answer
Ön szerint fontos-e, hogy a belvárosban helyezkedjen el a Női Erőforrás Család és KarrierPONT?
Hogyan közelítené meg ön a Női Erőforrás Család és KarrierPONT-ot? (több válasz is megadható)
Amikor ön igénybe veszi/venné egy családbarát közösségi tér szolgáltatásait, mik azok a tényezők, amiknek a meglétét fontosnak tartja (pl. a tér kialakítása során, a munkatársak hozzáállása, meglévő eszközök, programok stb.)?
Your answer
Ha ön szeretne értesülni a továbbiakban a Női Erőforrás Család és KarrierPONT által kínált ingyenes szolgáltatásokról, kérem adja meg az emailcímét.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service