Ansökan till Självskaparprogrammet
Bli ditt självklara jag på ett år, jag håller dig i handen hela vägen! Välkommen!


Känner du dig fortfarande aningen tveksam eller vill ha hjälp med att fylla i. Välkommen att boka ett insiktssamtal med mig helt gratis så pratar vi om det här programmet passar dig. Du kan gå till http://kreativterapi.bokadirekt.se, sök insiktsamtal för att själv boka tid. Hittar du ingen tid som passar eller vill kontakta mig via SMS eller mejl för att komma överens en bra tid är du lika välkommen.

Email address *
Namn *
För- och efternamn
Your answer
Adress
Your answer
Postnr
Your answer
Postadress
Your answer
E-post *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Vilken väg är du intresserad av? *
Required
Hur vill du betala (priserna se webbsidan)
Hur fick du reda på programmet?
Your answer
Faktureringsadress om annan än ovan
Your answer
Skicka in formuläret och antagningsprocessen startar.
Skicka in formuläret och jag kontaktar dig med inbetalningsuppgifter och om hur ansökan fungerar.


Välkommen!
Anne-Lie

Självskaparprogrammet - Villkor
Kort om utbildningen
Utbildningen sker online; vi möts regelbundet 1 gång i veckan. För utbildning, reflektion, coachning och terapi. Några kursavsnitt kommer vara under halvdagar totalt 6 st.

Mindfullness utbildningen som sker varvat med den vanliga utbildningen.

Det mesta av utbilningen spelas in för att underlätta för deltagare som inte kan vara med vid kurstillfället. Det innebär att andra personer, nu och senare, kommer att kunna ta del av din medverkan. Vi kan inte varken nu eller senare radera dig från inspelningar eller på annat sätt begränsa din medverkan. Den blir ett bidrag till andras utveckling precis som andras deltagande blir ett bidrag till din utbildning.

Du har egen terapi/coaching det antal sessioner som gäller för ditt vägval. Klar 4 timmar, Självklar 12 timmar och Stjärnklar 40 timmar. De individuella samtalen används inom 13 månader. Du har tillgång till kursmaterialet i befintlig skick 18 månader från kursstart.

Uppehåll från gruppundervisning från v 27 - 31 2019 och 51 2018 - 1 2019. 2 veckor till under undervisningsåret, datum meddelas senare.

Villkor för din anmälan
Antagningen sker fortlöpande och för att söka ber vi dig att snarast betala anmälningsavgiften om 3.000 kr inklusive moms för att säkra din plats och starta antagningsprocessen. Denna avgift betalas endast tillbaka om utbildningen skulle bli inställd av någon anledning.

Antagningsprocessen: Vi träffas för ett onlinemöte och du får före det fylla i ett ansökningsformulär.
Din anmälan är bindande. Du har vanlig ångervecka 14 dagar från du skickar in denna ansökan om du köper kursen som privatperson, enligt konsumentköplagen.

Jag ger dig en extra garanti du har 48 timmar på dig efter första grupcoachingsessionen att få terminsavgiften tillbaka.

Om du skulle drabbas av längre tids sjukdom eller motsvarande och måste avbryta utbildningen hittar vi en lösning utifrån grundfilosofin att du betalar för den tid du medverkat + 5.000 kr.

Om du av någon anledning bedöms som att inte passa i vårt program får du halva anmälningsavgiften tillbaka, resterande del täcker våra kostnader som vi haft i samband med din ansökan.

Avgifter
Kursavgiften betalas normalt terminsvis . Det finns också möjlighet att betala månadsvis via Klarna.
Då betalar du båda terminsavgifterna med Klarna vid ett tillfälle och kan välja att betala av på 3- 36 mån. Upp till 12 mån räntefritt. Vi längre avbetalningsperioder tillkommer ränta. Klarna tar ut en uppläggningsavgift från 79 kr och en administrativ avgift om 39 kr.

Välj hur du vill betala din kursavgift:
Terminsvis
Klarna

Ditt godkännande
I och med din ansökan godkänner du villkoren för utbildningen.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Silander Fant. Report Abuse - Terms of Service